Mother's Love: Όταν ένα τατουάζ σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς

Ερμιόνη Σαρρή
Mother's Love: Όταν ένα τατουάζ σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα μπορείς να φανταστείς

Η ιστορία της Taylor θα «μιλήσει» στην καρδιά σου

Όταν κάποτε θέλησα να χτυπήσω και εγώ ένα τατουάζ, η κολλητή μου προσπαθώντας να μετριάσει κάπως τον ενθουσιασμό μου, μου είπε: «Βρες ένα σχέδιο το οποίο θα σε εκφράζει και δε θα το μετανιώσεις ποτέ». Κάτι τέτοιες ιστορίες, λοιπόν, σαν της Taylor με έκαναν να καταλάβω ακριβώς τι σημαίνει να είσαι συναισθηματικά δεμένη με κάτι που έχεις πάνω στο κορμί σου.

Η Taylor είναι 22 ετών και έχασε τη μαμά της μέσα σε ένα βράδυ. Ίσως και να ήταν το χειρότερο πρωινό της ζωής της, όταν ξαφνικά κατάλαβε ότι η μαμά της δε θα ξυπνούσε ποτέ ξανά. Ένας αναπάντεχος θάνατος, μία καρδιακή προσβολή και ένα χειρόγραφο σημείωμα ήταν όλα όσα έκαναν τη νεαρή κοπέλα να ψάξει έναν τρόπο για να κρατήσει για πάντα τη μαμά της «ζωντανή».

Η Taylor βρήκε ένα σημείωμα που της είχε αφήσει το βράδυ πριν πεθάνει και αποφάσισε να το χτυπήσει ως τατουάζ. «I love you, be good!! Mom» είναι ό,τι ακριβώς θέλησε να χαράξει η 22χρονη πάνω στο χέρι της και να ζήσει με τις αναμνήσεις. Ο γραφικός χαρακτήρας της μαμά της δεν πειράχτηκε καθόλου, αφού ο ειδικός κατάφερε να αποτυπώσει στο κορμί της τις λέξεις όπως ακριβώς τις είχε γράψει εκείνη.

Η αγάπη της μαμάς είναι, άλλωστε παντοτινή ακόμη και αν κάποια στιγμή η ίδια... φύγει.

cba4bc89 tattoo.xxxlarge 51cc2