James Foley: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης του sequel του Fifty Shades of Grey

James Foley: Αυτός είναι ο σκηνοθέτης του sequel του Fifty Shades of Grey

Φημολογείται πως θα σκηνοθετήσει τόσο τη δεύτερη, όσο και την τρίτη ταινία του franchise

Οι αρκετά χλιαρές κριτικές έδειξαν στη σκηνοθέτη Sam Taylor-Johnson την πόρτα της εξόδου από το franchise της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και απ’ ότι φαίνεται, ο επικρατέστερος για να την αντικαταστήσει, δεν είναι άλλος από τον James Foley.
Υπάρχουν φήμες που λένε πως εκτός από το «Fifty Shades Darker», ο Foley θα σκηνοθετήσει και την τρίτη συνέχεια της μυθιστορηματικής τριλογίας της E.L. James, «Fifty Shades Freed», όμως αυτό βρίσκεται ακόμη υπό συζητήσεις.

Το σενάριο έχει γραφτεί από το συγγραφέα Niall Leonard – ακόμη μια νέα προσθήκη στην ομάδα του “Fifty”, ο οποίος μάλιστα είναι και σύζυγος της E.L. James, ενώ οι Jamie Dornan και Dakota Johnson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Christian Grey και Anastasia Steele, αντίστοιχα.

Ο Foley, παρά το γεγονός πως δεν έχει κάνει πολλές κινηματογραφικές επιτυχίες πρόσφατα, κατάφερε να έρθει ξανά στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια, με την εκπληκτική σκηνοθεσία του στα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών «House of Cards» και «Hannibal». Ο σκηνοθέτης έχει αποδείξει στο παρελθόν πως πιέζει τους ηθοποιούς του να δίνουν τα πάντα στην ερμηνεία τους - σε αυτόν, άλλωστε, οφείλει την καριέρα του ο Mark Wahlberg και οι ερωτικές σκηνές(βλέπε ταινία "Fear") δεν του είναι καθόλου άγνωστες.

Ας ελπίσουμε ότι με τις σκηνοθετικές του οδηγίες η δεύτερη ταινία θα είναι καλύτερη από την πρώτη.

Διαβάστε ακόμα

Fans της ταινίας «Το Ημερολόγιο», αυτό το νέο θα σας ενθουσιάσει!

10 ρομαντικές ταινίες για να δεις μαζί με τον καλό σου