7 αντικείμενα που δεν περίμενες ποτέ ότι θα σε κάνουν τόσο χαρούμενη κατά την αγορά τους

Ερμιόνη Σαρρή
7 αντικείμενα που δεν περίμενες ποτέ ότι θα σε κάνουν τόσο χαρούμενη κατά την αγορά τους

Τι λες, έχουμε δίκιο;

Όταν ήσουν μικρή ενθουσιαζόσουν κάθε φορά που έφτανε στα χέρια σου ένα σακουλάκι με καραμέλες. Τον ίδιο ενθουσιασμό είχες βέβαια και κάθε Σεπτέμβρη που έμπαινες στο βιβλιοπωλείο και αγόραζες τα νέα σου σχολικά είδη. Ναι, μπορεί να γκρίνιαζες που θα έπρεπε να κάτσεις και πάλι στο θρανίο, αλλά το δίλημμα για το ποιο τετράδιο θα πάρεις για τα μαθηματικά, σε χαροποιούσε αρκετά.

Τώρα πια μεγάλωσες και σχολικά δεν αγοράζεις (για σένα τουλάχιστον). Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που για έναν (και δύο μη σου πω) ανεξήγητο λόγο σε γεμίζουν από χαρά κάθε φορά που τα αγοράζεις. Όχι, δεν είναι ούτε οι τσάντες, αλλά ούτε και τα αξεσουάρ. Δες, λοιπόν, τη λίστα και νομίζουμε πως θα σε βρούμε σύμφωνη σχεδόν στα περισσότερα.

  1. Πετσέτες: Κάθε φορά που πιάνεις μία νέα χνουδωτή και απαλή πετσέτα στα χέρια σου, σκας και ένα χαμογελάκι. Και φυσικά ψάχνεις πάντα να συνδυάσεις αυτή του σώματος με των χεριών και του προσώπου.Ξέρεις πως έχεις ήδη πολλές, αλλά καταλήγεις πως αυτή την απόχρωση του μοβ δεν την έχεις. Γνωρίζεις πως είναι μία δικαιολογία, αλλά συνεχίζεις να κατευθύνεσαι προς το ταμείο.
  2. Σεντόνια και μαξιλαροθήκες: Μπορείς να περάσεις πολλές ώρες μπροστά από τα ράφια και να προσπαθείς να διαλέξεις τα ιδανικότερα για την κρεβατοκάμαρά σου. Ποιο σετ ταιριάζει καλύτερα; Μήπως να παίξεις λίγο με τα μοτίβα; Το μόνο σίγουρο είναι ότι τρέχεις για να τα πλύνεις και να ντύσεις το κρεβάτι σου όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μετά από όλο αυτό; Νιώθεις σα να έχεις κάνει πλήρη ανακαίνιση στο χώρο.
  3. Μικρά αξεσουάρ για την κουζίνα ή το σπίτι: Ένα funky αλατοπίπερο ή μία τεράστια κούπα που μοιάζει με cupcake μπορούν να σε κάνουν να ουρλιάξεις από χαρά. Είναι πάντοτε μικρά, αλλά κάτι σε έχει τραβήξει πάνω τους. Εγώ προσωπικά έχω χαρεί και με την αγορά μίας μυγοσκοτώστρας που είχε σχήμα σαγιονάρας.
  4. Αλκοόλ: Για κάποιον ανεξήγητο λόγο η αγορά ενός ουίσκι μπορεί να σε γεμίσει με τεράστια ικανοποίηση. Το να έχει ένα σπίτι το δικό του μικρό μπαρ είναι πολύ σημαντικό και εκεί μάλλον το στηρίζουμε.
  5. Αντικείμενα με ωραία μυρωδιά: Για σκέψου πόση ώρα μυρίζεις τα αρωματικά κεριά για να αποφασίσεις ποιο θες για το σαλόνι σου. Το ίδιο βέβαια κάνεις και με το μαλακτικό των ρούχων ή τα αποσμητικά χώρου. Και όταν πια το αγοράσεις, το συστήνεις και στις φίλες σου.
  6. Κουτιά με μπισκότα: Τώρα σε αιφνιδιάσαμε κάπως, αλλά μόλις συνειδητοποίησες πως όντως συμβαίνει. Ποτέ δεν έχεις πάει στο σουπερμάρκετ με σκοπό να τα αγοράσεις, αλλά εντελώς τυχαία έχουν βρεθεί πολλές φορές στο καλάθι σου.
  7. Ποτήρια κρασιού: Σου έχει τύχει ποτέ να θες να αράξεις στο μπαλκόνι σου και να πιεις ένα ποτήρι κρασί μέσα σε ένα ωραίο ποτήρι; Αλλάζει η διάθεση σου όταν κρατάς κάτι που σου αρέσει, ακόμη και αν δεν κοστίζει όσο τα κρυστάλλινα ποτήρια που σου έκαναν δώρο στο γάμο σου.