Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε χθες η Apple

Αυτά είναι όλα τα νέα προϊόντα που παρουσίασε χθες η Apple

Ανάμεσά τους κι ένα... μολύβι!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τετάρτη, η παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων του κολοσσού, Apple, με όλα τα βλέμματα στραμμένα στον Tim Cook και τους συνεργάτες του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον πρόεδρο της Apple να αναφέρει πως η ικανοποίηση των κατόχων του Apple Watch, φτάνει το 97%, ένα ποσοστό απίστευτο για ένα προϊόν που βρίσκεται στην αγορά μόλις μερικούς μήνες.

880793 apple 1 11bc7

Έτσι, ξεκίνησε λοιπόν η παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών του ψηφιακού ρολογιού, ενώ στη συνέχεια, σειρά είχε το νέο iPad.

ipad-pro-announcement-36 d5aaf
880795 apple3 b9f65
880797 apple4 a3aed

Το iPad Pro, ήρθε με μια τεράστια οθόνη 12,9 ιντσών και ανάλυση 5,6 εκατομμυρίων pixels, έναν ακόμη πιο γρήγορο επεξεργαστή A9X, ηχοσύστημα με τέσσερα ηχεία, αλλά και κάτι εντελώς καινούριο. Την υποστήριξη του Apple Pencil, του νέου μολυβιού της Apple, με το οποίο για πρώτη φορά θα μπορούν οι χρήστες του iPad να χειρίζονται τις εφαρμογές. Το iPad Pro θα είναι διαθέσιμιο γύρω στις αρχές Νοεμβρίου.

Έπειτα, παρουσιάστηκε η συσκευή Apple TV. Το μέλλον της τηλεόρασης, όπως ανέφερε ο Tim Cook, που φέρνει μεγάλες καινοτομίες στον τρόπο που χρησιμοποιούμε την τηλεόραση. Η νέα συσκευή χρησιμοποιεί τη Siri για το χειρισμό της και έχει Bluetooth remote control.

apple tv 2015 5129c

Τελευταία είδαμε τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus, που αν και εκ πρώτης όψεως φαίνονται πανομοιότυπα με τα προηγούμενα, έχουν αναβαθμιστεί σε επίπεδο hardware, αλλά έχουν και μια νέα τεχνολογία αναγνώρισης πίεσης στην οθόνη, το 3D Touch. Τα νέα iPhone θα μπορεί κανείς να τα χειρίζεται με ένα νέο τρόπο, με την πίεση που ασκεί ο χρήστης στην οθόνη της συσκευής. Τα νέα μοντέλα έχουν κι άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως την κάμερα iSight με τον αισθητήρα 12 Megapixels και τη δυνατότητα λήψης live photos, ενώ η εσωτερική κάμερα αναβαθμίστηκε στα 5 Megapixels. Το άλλο μεγάλο "νέο" της Apple είναι το λειτουργικό iOS 9, που θα βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε όλες τις νέες συσκευές και θα είναι διαθέσιμο για "download" στις 16 Σεπτεμβρίου.

BN-KF534 iphone G 20150909151901 fa65e
Apple-September-Event-153-1280x720 83614

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων iPhone; Τα πρώτα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου.