Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με θέμα τη μοναξιά που θα σε κάνει να κλάψεις

Αυτή είναι η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση με θέμα τη μοναξιά που θα σε κάνει να κλάψεις

Ίσως το πιο συγκινητικό διαφημιστικό σποτ που είδαμε φέτος

Η γερμανική αλυσίδα super market Edeka αποφάσισε φέτος να δημιουργήσει μια πολύ συγκινητική διαφήμιση, για τη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της. Με θέμα τη μοναξιά και με hashtags #Edeka και #heimkommen(μτφ. έρχομαι σπίτι) η διαφήμιση αυτή έχει ήδη φτάσει τα 26 εκατομμύρια προβολές και έχει γίνει viral στα social media μέσα σε μόλις λίγες ημέρες.

Δες επίσης: Έγινε viral: Αυτή είναι η πιο συγκινητική διαφήμιση για τα φετινά Χριστούγεννα

Όπως όλα δείχνουν στην αρχή, ο παππούς που πρωταγωνιστεί στο σποτ, θα περάσει μόνος του τα Χριστούγεννα, αφού όλη του η οικογένεια, ο ένας μετά τον άλλο, του ανακοινώνουν πως δε θα μπορέσουν να τον επισκεφθούν στις γιορτές. Έτσι, εκείνος αποφασίζει να κάνει κάτι εντελώς μη αναμενόμενο, έτσι ώστε να μαζέψει τους συγγενείς του γύρω από το στρωμένο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Τα υπόλοιπα, στο βίντεο που ακολουθεί.

Υ.Γ.: Μην "ξεχνάτε" τους αγαπημένους σας ανθρώπους και προσπαθήστε να ξεκλέψετε έστω και λίγο χρόνο για να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους. Ένας απογευματινός καφές, ένα γιορτινό τραπέζι, ή ακόμη και μια απρόσμενη επίσκεψη, μπορεί να κάνουν τεράστια διαφορά στην καθημερινότητά τους, και σίγουρα θα κάνουν τεράστια διαφορά στη δική σας.

Καλές γιορτές!