Απίστευτο: Οργάνωση μοιράζει κάρτες «κατά των χοντρών» στο μετρό του Λονδίνου!

Απίστευτο: Οργάνωση μοιράζει κάρτες «κατά των χοντρών» στο μετρό του Λονδίνου!

Δυστυχώς, η είδηση είναι αληθινή

Η βρετανική αστυνομία ξεκίνησε έρευνες σχετικά με μια οργάνωση που σύμφωνα με πληροφορίες, τάσσεται "κατά των χοντρών" και μοιράζει fat-shaming κάρτες στο μετρό του Λονδίνου.

Διάβασε επίσης: Ο Mark Zuckerberg έγινε μπαμπάς και αποφάσισε να κάνει μια τεράστια δωρεά!

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter πως πριν από λίγες ημέρες, της έδωσαν στο μετρό μια κάρτα που από τη μία πλευρά έγραφε "fat"(χοντρή) και από την άλλη πλευρά, είχε ένα κείμενο το οποίο έλεγε: "Η οργάνωσή μας μισεί τους χοντρούς ανθρώπους. Είμαστε αντίθετοι με την τεράστια ποσότητα φαγητού που καταναλώνετε, ενώ ο υπόλοιπος μισός πλανήτης πεινά. Δεν εγκρίνουμε που χαραμίζετε τα χρήματά σας για να ικανοποιήσετε την εγωιστική απληστία σας. Και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν κατανοείτε πως όταν τρως περισσότερο, θα είσαι καλύτερα, πιο αδύνατος, πιο ευτυχισμένος και θα βρεις έναν σύντροφο που δεν είναι ένας ανώμαλος άνθρωπος που αγαπά τις παχουλές, ή απλά θέλει να βρει κάποιον. Επίσης, είμαστε αντίθετοι στο γεγονός πως το πανέμορφο γουρούνι χρησιμοποιείται ως προσβολή. Δεν είσαι γουρούνι. Είσαι ένας χοντρός, άσχημος άνθρωπος".

fat shaming card ba4c7

Η αστυνομία έκανε έκκληση μέσω της εφημερίδας "Independent", όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε, να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.