Κουράγιο: 8 καθημερινά προβλήματα που μόνο οι γυναίκες με μεγάλους γοφούς αντιμετωπίζουν

Γωγώ Φούντα
Κουράγιο: 8 καθημερινά προβλήματα που μόνο οι γυναίκες με μεγάλους γοφούς αντιμετωπίζουν

Είμαστε στο πλευρό σου να ξέρεις

Eίμαστε Ελληνίδες-μεσογειακές γυναίκες, κάτι που σημαίνει ότι η πλειοψηφία μας δε διαθέτει το δίμετρο πόδι της Ρωσίδας, ούτε τη σχεδόν αντρική φιγούρα της γερμανίδας, ούτε και τα πεταχτά οπίσθια της Βραζιλιάνας. Ναι, εκτός από το να ρωτήσεις Why God, why? έχουμε να σου πούμε ότι η κλασική ελληνίδα είναι κοντούλα και καλώς ή κακώς έχει μεγάλα οπίσθια και μπουτάκια, ή τουλάχιστον όχι στο μέγεθος που εκείνη θα ήθελε να είναι. Βέβαια στην προκειμένη μάλλον φταίει και η γυναικεία μας φύση, καθώς καμία γυναίκα δεν είναι ευχαριστημένη με την εμφάνισή της. Δηλαδή, η Ρωσίδα μπορεί να διαθέτει το τέλειο πόδι, αλλά αδυνατεί να συμβιβαστεί με το υπερβολικά ανοιχτό δέρμα της το οποίο συνήθως έχει και φακίδες (λέμε τώρα). Οπότε, σε μία προσπάθεια να σε κάνουμε να νιώσεις καλύτερα, θα σου απαρριθμήσουμε κάποια καθημερινά θεματάκια, που όλες οι γυναίκες με μεγάλους.... γοφούς αντιμετωπίζουν για να δεις ότι δεν είσαι μόνη σου σε τούτο τον πλανήτη!

1. Μία γυναίκα με μεγάλη περιφέρεια και ψωμάκια, πρέπει να επιλέξει πολύ σωστά το φόρεμα το οποίο θα φορέσει. Όχι πολύ κοντό φυσικά, ούτε πολύ στενό, αλλά ούτε και σε μήκος που να μην κολακεύει τη-σε σχήμα κλεψύδρας ή αχλάδι-σιλουέτα της. Ναι ξέρουμε γλυκιά μου, η επιλογή φορέματος μπορεί να ματατραπεί σε εφιάλτη και τελικά να καταλήξεις να βάλεις τα κλάματα και να μείνεις στο σπίτι λέγοντας ότι είσαι μία χοντρή, αλλά να ξέρεις ένα πράγμα: Έτσι και βρεις το ιδανικό φόρεμα για τις αναλογίες σου, δεν πρόκειται να σου αντισταθεί κανείς!

2. Ε εντάξει προφανώς με τα σορτσάκια αντιμετωπίζεις ένα ακόμα μεγαλύτερο προβληματάκι. Και anyway, αν είσαι ακομπλεξάριστη-προσοχή τα όρια με την έλλειψη αυτογνωσίας είναι δυσδιάκριτα-τότε φόρεσε τα Daisy Dukes σου και βγες έξω και κάνε και σαματά. Αν όμως δε θέλεις να εκτίθεσαι τόσο, τότε καλό θα ήταν να επιλέξεις κάτι πιο μακρύ. Δεν είναι όλα για όλους. Πότε επιτέλους θα το καταλάβεις; Ο καθενάς είναι διαφορετικός και αυτή είναι η μαγεία μας!

3. Και σίγουρα κάτι πιο πρακτικό από τα παραπάνω: Μα ποτέ να μη σου κάνουν τα παντελόνια σου; Ποτέ όμως; Διότι για την μέση σου θέλεις τουλάχιστον ένα νούμερο μικρότερο και για τους γοφούς και τα οπίσθια, τουλάχιστον 2 νούμερα μεγαλύτερο! Αποτέλεσμα; Τα παντελόνια σου συνήθως φαίνονται σαν δανεικά, κάτι που σε κάνει κυριολεκτικά έξαλλη. Ήρθε η ώρα της βαλεριάνας τώρα!

4. Ε και μιας και δεν έχεις το χαρακτηριστικό κενό ανάμεσα στα πόδια, ξέρεις εκείνο που έχουν οι κακάσχημες οι μοντέλες, τότε το να... συγκαίγεσαι, είναι μέσα στο καθημερινό σου πρόγραμμα. Και καλά αν ήταν μόνο αυτό εντάξει. Έλα όμως που πονάει πολύ. Ειδικά το καλοκαίρι το πράγμα καταντάει αηδία. Τώρα σε αυτό δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Καμία κρεμούλα ίσως βοηθήσει.

5. Κι αν όλα τα υπόλοιπα απλά σε ξενερώνουν, πάμε και στον απόλυτο εφιάλτη σου που ακούει το όνομα: Μαγιό! Και σε ρωτάμε βρε κορίτσι μου, και τι να κάνεις; Να εμφανίζεσαι με μπλούζα και σορτς σαν την τρελο-Madοnna; Α όλα κι όλα. Η παραλία, το καλοκαίρι, και ο ήλιος είναι για όλους και οφείλεις να τον χαρείς. Και σε όποιον δεν αρέσει, να γυρίσει το βλέμμα του αλλού. Έξαλλες γίναμε τώρα.

6. Kαι πάμε σε κάτι ακόμα πιο πρακτικό: Ξέρουμε πώς είναι να δυσκολεύεσαι να κάτσεις σταυροπόδι. Επίσης ξέρουμε πόσα τραπεζάκια έχουν παρασυρθεί στο βωμό της έντονης σεξουαλικότητάς σου. Ξέρεις, αυτό που πας να κάνεις σταυροπόδι, το πόδι σκαλώνει στο τραπέζι και πάρε κάτω, ποτά, μεζέδες και κινητά. Ε καλά δεν ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.

7. Και να μην ξεχνάμε τις selfies στην ξαπλώστρα. Όσο κι αν προσπαθήσεις τα μπουτάκια σου δεν πρόκειται ποτέ να είναι σαν εκείνα των stars που ανεβάζουν στο Instagram. Δε θυμίζουν σε τίποτα hot dog, αλλά θα λέγαμε περισσότερο... γύρο χοιρινό! Βρε κορίτσι μου, ποιον ενδιαφέρει τελοσπάντων η selfie που θα βγάλεις για να δείξεις πόσο κορμάρα είσαι; Διασκέδασε με την ψυχή σου γιατί η ζωή είναι μικρή.

8. Και τέλος, κάτι ευχάριστο: Έχουμε την υποψία ότι οι παχουλοί γοφοί δεν αργούν πολύ από το να είναι και πάλι στην μόδα! J.Lo του μάταιου τούτου κόσμου ενωθείτε. Έρχεται η δικαίωση.