Δες: Το 1ο trailer για το spinoff του Harry Potter,«Fantastic Beasts & Where to Find Them»

Δες: Το 1ο trailer για το spinoff του Harry Potter,«Fantastic Beasts & Where to Find Them»

Επιστρέφουμε ξανά στο μαγικό κόσμο του Harry Potter!

Μας είχε λείψει! Η J.K. Rowling έχει ακόμη μια ιστορία να μας πει, όχι για το Harry Potter, αλλά μια ιστορία πολύ σχετική για το μαγικό κόσμο που δημιούργησε. Το "Fantastic Beasts and Where to Find Them" μπορεί να ξεκίνησε τα γυρίσματα μόλις τον Αύγουστο, όμως η Warner Bros ήδη πρόλαβε να προετοιμάσει το πρώτο trailer, που μας δίνει μια γενική εικόνα για το τι θα δούμε στην ταινία, της οποίας και το σενάριο υπογράφει η γνωστή συγγραφέας.

Δες επίσης: Ο αόρατος μανδύας του Harry Potter μπορεί σύντομα να υπάρχει στην πραγματικότητα

Ο Eddie Redmayne ενσαρκώνει τον Newt Scamander, έναν εκκεντρικό μάγο, ο οποίος ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη από την Αγγλία, με ένα χαρτοφύλακα γεμάτο από επικίνδυνα πλάσματα! Κάποια στιγμή, μερικά από τα πλάσματα καταφέρνουν να δραπετεύσουν από το χαρτοφύλακα και δημιουργούν πολύ σοβαρά προβλήματα, τόσο για τον ίδιο το Newt, που πλέον τον κυνηγούν οι αρχές, όσο και για τη λεπτή ισορροπία των σχέσεων ανάμεσα στους μάγους και τους μη-μάγους - τους "No-Maj"(η αμερικανική λέξη για τους Muggle).

Βία, τρόμος, ένταση και όλα όσα μας γοητεύουν στον ξεχωριστό κόσμο της Rowling, βρίσκονται στην ταινία που για μια ακόμη φορά μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στη μυστηριώδη πραγματικότητα των μάγων. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους το Νοέμβριο του 2016.