New Year's Resolutions: 10 πράγματα που υπόσχομαι πως θα κάνω πράξη το 2016

New Year's Resolutions: 10 πράγματα που υπόσχομαι πως θα κάνω πράξη το 2016

Και που μπορείς κι εσύ να βάλεις ως στόχο για τη νέα χρονιά

Κάθε χρόνο, τέτοια μέρα, όλοι μας κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στη χρονιά που πέρασε και αποφασίζουμε ποια θα είναι τα New Year's Resolutions μας για τη χρονιά που έρχεται. Εγώ, λοιπόν, επειδή δεν τήρησα πολλά από τα περσινά μου resolutions, αποφάσισα φέτος να κάνω μια πιο "επίσημη" λίστα, δημοσιεύοντάς την, εδώ, στο Queen, έτσι ώστε να μπαίνω και να την ξαναβλέπω μέσα στο νέο έτος και να θυμίζω στον εαυτό μου τις υποσχέσεις και τους στόχους που πρέπει να κάνω πραγματικότητα. Ιδού, τα δικά μου, New Year's Resolutions για το 2016(που, νομίζω πως μπορείς να τηρήσεις κι εσύ, που διαβάζεις αυτή τη στιγμή αυτό το άρθρο):

1. Να προσπαθήσω να είμαι πολύ-ΠΟΛΥ-λιγότερο αγχωμένη.

2. Να λέω πιο συχνά "ευχαριστώ". Στην οικογένειά μου, στους φίλους μου και σε όποιον με κάνει κάθε μέρα να χαμογελάω, ακόμη κι όταν όλα πηγαίνουν στραβά.

3. Να χρησιμοποιώ λιγότερο το κινητό μου. Εντάξει, ίσως αυτό, λόγω δουλειάς, να είναι κάτι που δεν μπορώ εύκολα να τηρήσω, όμως υπόσχομαι, όταν είμαι έξω με παρέα, το κινητό να παραμένει κλεισμένο στην τσάντα μου.

4. Να τρώω πιο σωστά και να προσέχω περισσότερο τον εαυτό μου. Κάτι που κατάφερα τους δύο τελευταίους μήνες του 2016 και που κατέστρεψαν τα τελευταία junk food και οικογενειακά τραπέζια του 2015.

5. Να προσαρμόζομαι πιο εύκολα στις αλλαγές. Και να μην απογοητεύομαι όταν κάτι δεν πάει έτσι όπως το έχω σχεδιάσει.

6. Να γίνω λίγο περισσότερο οργανωτική. Κάπως τα κατάφερα το 2015, όμως το 2016 θέλω να κάνω ένα ακόμη βήμα(μαμά, μη γελάς).

7. Να αφιερώνω πιο πολύ χρόνο στον εαυτό μου. Όχι για να τον περνάω στα social media, αλλά για να διαβάσω ένα καινούριο βιβλίο, να πάω ένα ταξίδι, ή να ξεκινήσω μια ξένη γλώσσα.

8. Να προσφέρω περισσότερο στους άλλους. Μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά που όλοι μας καταλάβαμε πως για να επιβιώσουμε, πρέπει να αρχίσουμε να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.

9. Να μη φοβάμαι. Γενικά.

10. Να μάθω να εκτιμώ τα όμορφα πράγματα που μου συμβαίνουν και να μη δίνω σημασία στα αρνητικά. Η ζωή είναι ωραία, μόνο όταν τη βλέπεις θετικά.

2015, σε ευχαριστώ που με έκανες πιο δυνατή απ' όσο θα μπορούσα να φανταστώ και έχω να σου πω πως παρ' όλες τις δυσκολίες, υποδέχομαι το 2016 με ένα μεγάλο χαμόγελο. Καλή χρονιά σε όλους!

{youtube}_XCVnV5CGh0{/youtube}