Breaking news: Η JK Rowling μόλις ανακοίνωσε πως θα βγάλει όγδοο βιβλίο Harry Potter!

Breaking news: Η JK Rowling μόλις ανακοίνωσε πως θα βγάλει όγδοο βιβλίο Harry Potter!

Ναι, είναι αλήθεια!

Όταν πρωτομάθαμε πως η JK Rowling ανέλαβε να γράψει το σενάριο για μια θεατρική παράσταση που θα εξιστορεί τι συνέβη αφού ο Harry Potter έφυγε από το Hogwarts, ναι μεν ενθουσιαστήκαμε, αλλά μας φάνηκε λιγάκι δύσκολο το να ταξιδέψουμε ως το Λονδίνο για να δούμε τη συνέχεια της ιστορίας στο σανίδι.

Οι προσευχές μας εισακούσθησαν: Η συγγραφέας αποφάσισε να μετατρέψει το σενάριο και σε βιβλίο, το οποίο μάλιστα θα εκδοθεί αυτό το καλοκαίρι!

Οι fans του μάγου θα μπορούν να προμηθευτούν το βιβλίο με τίτλο "Harry Potter and The Cursed Child" από τα μεσάνυχτα της 31ης Ιουλίου, την ημέρα των γενεθλίων του ήρωα και θα αναφέρεται στις περιπέτειες των Harry, Ron και Ermione, 19 χρόνια μετά από τη σωτήρια εξολόθρευση του σκοτεινού λόρδου Voldemort.

cursedchild large large large transqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfSVWeZ vEN7c6bHu2jJnT8 1 e61d7

Μέρος της περιγραφής της ιστορίας λέει: "Ήταν πάντα δύσκολο το να είσαι ο Harry Potter και τώρα δεν είναι καθόλου ευκολότερο, που είναι ένας σκληρά εργαζόμενος υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών που πάνε σχολείο". Η συγγραφέας επιβεβαίωσε την είδηση, κάνοντας retweet το νέο από τον εκδοτικό οίκο που είναι υπεύθυνος για το βιβλίο.

Περισσότερα, πολύ πολύ σύντομα!