Το Netflix και το Instagram μόλις δημιούργησαν τη δουλειά των ονείρων μας!

Το Netflix και το Instagram μόλις δημιούργησαν τη δουλειά των ονείρων μας!

Θα πληρώνεσαι για να κάνεις ταξίδια και να βλέπεις σειρές!

Ας ξεκινήσουμε από το πιο βασικό: Πόσο σου αρέσει το Instagram; Δημοσιεύεις ωραίες φωτογραφίες και πιστεύεις πως έχεις το καλύτερο insta-feed από την παρέα σου;

Έπειτα, ξέρεις τι είναι το Netflix; Αν ναι, το χρησιμοποιείς; Είσαι tv-show addict και βλέπεις όλες τις νέες ταινίες;

Τότε η δουλειά που σου προσφέρουν το Netflix και το Instagram είναι η δουλειά των ονείρων σου! Οι δύο κολοσσοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσπαθούν να βρουν το ιδανικό άτομο για να κάνει "Netflix and Gram"(φράση αντίστοιχη του "Netflix and Chill"), δηλαδή να ταξιδέψει για δύο εβδομάδες στα sets μεγάλων τηλεοπτικών σειρών και ταινιών, να τραβήξει ωραίες φωτογραφίες και φυσικά, να ξέρει να χειριστεί ανάλογα το Instagram!

Η αγγελία αναφέρει πως ψάχνουν κάποιον πάνω από 21, με ταλέντο στη φωτογραφία, ενώ το συγκεκριμένο άτομο θα λάβει αμοιβή 2000 δολάρια την εβδομάδα για να εξερευνήσει και να φωτογραφίσει, παρέα με το Netflix, μέρη στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Τι μπορείς να κάνεις αν θέλεις να πάρεις τη δουλειά; Να ακολουθήσεις το Netflix στο Instagram, να κάνεις tag τις τρεις καλύτερες φωτογραφίες σου με το hashtag #grammasters3, μέχρι τις 6 Μαρτίου(προλαβαίνεις!), με προϋπόθεση το προφίλ σου να είναι δημόσιο(μπες εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Οι νιηκτές θα ανακοινωθούν στις 11 Μαρτίου και η τελική τετράδα θα αναδειχθεί στις 29 Μαρτίου. Καλή επιτυχία!