It's Viral: Αυτή η ελληνική διαφήμιση είναι ό,τι πιο συγκινητικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

It's Viral: Αυτή η ελληνική διαφήμιση είναι ό,τι πιο συγκινητικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Το βίντεο που αποκλείεται να δεις χωρίς να δακρύσεις

Όσοι δουλεύουμε στα media, συναντάμε πολύ συχνά συγκινητικές διαφημίσεις και όμορφα βίντεο. Έτσι, όταν ξεκίνησε να γίνεται viral η διαφήμιση της μπύρας "ΑΛΦΑ", με τίτλο "Θες ένα μικρό βήμα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου", το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό, ήταν, "εντάξει, ας δούμε τι είναι αυτή η ιστορία που σχολιάζουν όλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

Λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκινά το βίντεο, ήδη νιώθεις συμπάθεια για τον "γλυκούλη κύριο" που προσπαθεί να μάθει πώς να χορεύει. Όταν όμως το βίντεο φτάνει στο τέλος του, το μόνο που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι πως αποκλείεται να μη δακρύσεις, ή έστω, να συγκινηθείς. Γιατί;

Γιατί θα συνδέσεις την ιστορία που βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet, ή του κινητού σου, με συναισθήματα και γεγονότα από την καθημερινή σου ζωή, με μικρές ή μεγάλες λεπτομέρειες από τις οποίες βλέπεις πόσο πολύ σε αγαπούν και σε νοιάζονται οι γονείς σου και όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα(από το "βάλε ζακέτα, θα κρυώσεις", μέχρι το τηλέφωνο που σε παίρνει ο μπαμπάς σου για να δει αν έφαγες και το "να προσέχεις, μην τρέχεις στο δρόμο").


Χωρίς άλλα λόγια, απολαύστε την...