Game of Thrones: Η Melisandre μόλις μας έδωσε την πιο καυτή είδηση για τον Kit Harington

Game of Thrones: Η Melisandre μόλις μας έδωσε την πιο καυτή είδηση για τον Kit Harington

Πόσο θα θέλαμε να βρισκόμασταν στη θέση της

Δε χρειάζεται spoiler alert, γιατί είναι πια Πέμπτη κι αν ακόμη δεν έχεις δει το τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, τότε μάλλον σου αρέσει να βασανίζεις τον εαυτό σου.

Διάβασε κι αυτό:

Game of Thrones: 67+1 σκέψεις για το δεύτερο, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επεισόδιο του έκτου κύκλου

Αληθώς ο Jon Snow και η μισητή μέχρι πρότινος Melisandre έγινε το πρόσωπο που όλοι ξαφνικά λάτρεψαν, αφού έβαλε το χεράκι της στην ανάσταση του πολυαγαπημένου μας χαρακτήρα.

Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την "Red Woman", Carice van Houten, λοιπόν, έκανε κάποιες πολύ hot αποκαλύψεις για τον Kit Harington, που μας έκαναν να τη ζηλέψουμε.

33BBC2B100000578 3568849 image a 215 1462173468177 565dd
melisandre washes jon snow 707f6

"Πήρε άπειρο χρόνο για να τον αναστήσουμε, άπειρο! Ήταν μια τόσο σημαντική σκηνή, που τη γυρίσαμε από πολλές πλευρές. Νομίζω πως έπλυνα το σώμα του περίπου 50 φορές. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ζήλευαν πολύ κι ανάμεσά τους είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου. Αστειευόμουν γι' αυτό μ' εκείνον - "αχ και να μπορούσε να το δει αυτό η μαμά μου" - και το λάτρεψε", είπε η ίδια στο Entertainment Weekly.

Τι είχε να πει για όλα αυτά ο Kit; Ο σταρ είπε πως η εμπειρία ήταν "πολύ παράξενη, σαν ένα σέξι όνειρο ενός έφηβου αγοριού - ξαπλώνεις εκεί γυμνός και σε πλένει η Carice van Houten".

Μπορούμε να της πάρουμε τη δουλειά;

Πού θα δεις το επόμενο, αλλά και όλα τα επεισόδια του Game of Thrones; Πού αλλού; Εννοείται, στα κανάλια Novacinema, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική!