6+1 ψέματα που λένε οι γυναίκες που είναι εθισμένες στο Instagram

Γωγώ Φούντα
6+1 ψέματα που λένε οι γυναίκες που είναι εθισμένες στο Instagram

Κι εμείς δυστυχώς τις πιστεύουμε

Aς είμαστε ειλικρινείς: Το Instagram, και γενικά τα social media απλά στην προκειμένη αναφερόμαστε σε αυτό, έχει κατακλύσει τις ζωές μας και τις έχει κυριεύσει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Το ακόμα χειρότερο φυσικά, δεν είναι να χαζεύεις φωτογραφίες με τοπία ή παραλίες, αλλά όλες αυτές τις θηλυκές υπάρξεις, οι οποίες ανεβάζουν φωτογραφίες ανά 5λεπτο, δείχνουν πάντα τέλειες, κορμάρες και φυσικά ντυμένες με την τελευταία λέξη της μόδας. Και κάθεσαι εσύ, σαν φυσιολογικός άνθρωπος που είσαι, και προσπαθείς να δείξεις σεξι με τα αθλητικά, το τζιν και το φαρδύ μπλουζάκι, και το μόνο που καταφέρνεις είναι απλά να θυμίζεις τον ξάδερφό σου τον Κώστα που σου ρίχνει και 20 πόντους. Δεν ξέρουμε αν το έχεις καταλάβει, αλλά όλες αυτές οι κυρίες, λένε αρκετά μικρά και αθώα ψεματάκια, όσον αφορά στην εμφάνισή τους. Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο συχνά και σου τα παρουσιάζουμε, κυρίως για να ηρεμήσεις, και να καταλάβεις ότι είναι φυσιολογικό που έχεις σπυριά και τρίχες!

1. Έτσι ξύπνησα: Αυτό είναι το βασικό και μεγαλύτερο ψέμα. Ακόμα χειρότερα δε, όταν η φωτογραφία συνοδεύεται από το εφιαλτικό #nofilter!!! Φίλη μου εκεί έξω, που ξυπνάς με μάτια κόκκινα, σαλάκι ξεραμένο στο μάγουλο και δέρμα πιο ξηρό και από τη Σαχάρα, μη μασάς. Όλοι ξέρουμε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει βαφτεί-βασικά έχει κάνει το μακιγιάζ που κάνεις εσύ συνήθως για να βγεις για ποτό-και έχει βάλει τουλάχιστον 4-5 φίλτρα. Οπότε το κλασικό: «Έτσι είναι το δέρμα μου», απορρίπτεται και μάλιστα με σθένος!

2. Γυμνάζομαι πολύ σπάνια: Όντως έτσι είναι. Συνήθως τα κορίτσια αυτά, είναι πολύ τεμπέλες και καταβροχθίζουν burgers τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα-φροντίζοντας πάντα να ενημερώνουν τους followers τους- και γενικά δεν αντέχουν καθόλου το γυμναστήριο. Έτσι είναι επαναλαμβάνουμε. Μόνο που αυτές η φύση τις προίκισε-άκουσον άκουσον-με κοιλιακούς, γραμμωμένα πόδια και πλάτη αθλήτριας! Και όλα αυτά τονίζουμε η φύση. Με λίγα λόγια, κάτι πάει πολύ στραβά με σένα που τρως δίχως αύριο, δε γυμνάζεσαι και έχεις παραπανίσια κιλά. Έλα τώρα. Το φυσιολογικό είναι να έχεις το κορμί της Jessica Alba! ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ.

3. Τα μαλλιά μου είναι εντελώς φυσικά: Έχεις σπαταλήσει ώρες στο κομμωτήριο να πετύχεις ένα αξιοπρεπές μαλλί γιατί έχεις βαρεθεί να τριγυρνάς με κότσους, και έρχεται η άλλη, με το μαλλί της Penelope Cruz στο «Vicky Cristina Barcelona»-το θυμάσαι έτσι;- και όταν την ρωτήσεις πώς τα φτιάχνει τόσο ωραία, εκείνη απαντάει: «Είναι το φυσικό μου. Βασικά μόνο λούστηκα και τα άφησα να στεγνώσουν χωρίς πιστολάκι»! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... Να ξέρεις ότι έχει κάνει τουλάχιστον ένα 2ωρο να τα φτιάξει. Και μη σου πούμε ότι χρησιμοποίησε και... ρόλει και διάφορες άλλες απαρχαιωμένες μεθόδους μαγείας. Μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται.

VCB2 L 041c5

4. Δε βάφομαι ποτέ: Έτσι λέει. Τι ισχύει στην πραγματικότητα; Βάζω make up, conciler, κάνω contouring-φυσικά και το ξέρει-οπωσδήποτε τρεις στρώσεις μάσκαρα, ίσως και ψεύτικα τουφάκια, λίγη λευκή σκιά στην άκρη του ματιού, σχετικά φυσικό κραγιόν, και ίσως μία... ζωγραφισμένη ελιά! Απλά δε φοράει eye liner κατά Amy Winehouse και κόκκινο κραγιόν. Το τρομακτικό είναι ότι καταφέρνουν να πείσουν. Αν ανήκεις σε αυτούς που τις έχει πιστέψει έστω και μία φορά, καλό θα ήταν να επισκεφτείς ένα γιατρό.

5. Έβαλα ό, τι βρήκα μπροστά μου: Απλά όλως τυχαίως-ο παράγων τύχη τις βοηθάει πολύ τελικά-αυτά που βρήκαν, ταιριάζουν τόσο δαιμονισμένα μεταξύ τους, που είναι σαν να ξεφύτρωσαν από editorial μοδας! Πραγματικά, αυτά τα απίστευτα πράγματα μόνο σε εκείνες συμβαίνουν και σε σένα ποτέ. Διότι αν εσύ φορέσεις ό, τι βρεις μπροστά σου, τη σαγιονάρα με τη διχάλα και την κάλτα δεν τη γλιτώνεις. Είναι πάντα μπροστά σου. Στην περίπτωση των κοριτσιών αυτών, πιστεύουμε ακράδαντα ότι τα χλιάδες ρούχα τους είναι σεταρισμένα και κρεμασμένα σε ντουλάπες.

31320c6d3ed5e3a039ae2bc52708264d ce14d

6. Το αγαπημένο μου φαγητό είναι το sushi: Τρώει ακατάπαυστα sushi σε όλα τα in σουσάδικα της πόλης-χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά τις φωτογραφίες;- φροντίζοντας να μας ενημερώνει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την αγαπημένη της λιχουδιά. Όταν τα φώτα σβήσουν, γίνεται και πάλι κοινή θνητή, και συνήθως τη συναντάς στο βρώμικο στην Μιχαλακοπούλου να καταβροχθίζει κοτομπουκιές και να της τρέχει η σάλτσα στο πηγούνι. Εκεί όμως δεν υπάρχουν φωτογραφίες. Έτσι δεν είναι;

7. Στον άντρα δεν κοιτάω ποτέ την εμφάνιση: Απλά για ακόμη μία φορά, οι διαβολικές συμπτώσεις συνεχίζουν, και ο καλός της είναι το ίδιο με αυτή σε... αρσενικό. Μαλλιά, μούσια, ντύσιμο, κορμί, τατουάζ, όλα άψογα-και φυσικά απαραίτητα-ενώ συνήθως κάνει και ένα εντυπωσιακό επάγγελμα, που καταλαβαίνει μόνο ο ίδιος. Οι κοινές τους φωτογραφίες είναι πάντα από εξωτερικό, και πάντα συνοδεύονται από φιλί ή έστω βλέμμα λατρείας.