#WomanPower: Η λίστα του Forbes με τις γυναίκες που έκαναν περιουσία από το μηδέν

#WomanPower: Η λίστα του Forbes με τις γυναίκες που έκαναν περιουσία από το μηδέν

Ποιες διάσημες γυναίκες βρίσκονται στη λίστα;

Είναι γένους θηλυκού, είναι δυναμικές και είναι εντελώς αυτοδημιούργητες.

Το Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις ισχυρότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής για το 2016 και στη λίστα βρίσκονται πολλά διάσημα ονόματα, τόσο από το χώρο του θεάματος, όσο και από το χώρο της επιχειρηματικότητας.

Ποιες είναι οι γυναίκες που κατάφεραν να χτίσουν μόνες τους την καριέρα τους - και να αποκτήσουν περιουσίες πολλών εκατομμυρίων - και δισεκατομμυρίων! - δολαρίων;

Από την "America's RichestSelf-Made Women" λίστα, ξεχωρίζει η Taylor Swift, που, αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση, είναι η νεότερη γυναίκα για φέτος - μόλις 26 ετών με περιουσία 250 εκατομμύρια δολάρια.

Από το χώρο του θεάματος και της showbiz, στη λίστα βρίσκονται επίσης και οι Beyoncé Knowles, με 265 εκατομμύρια δολάρια, η Jessica Alba, λόγω της πολύ επιτυχημένης εταιρείας της με καλλυντικά, με 340 εκατομμύρια δολάρια, στο νούμερο 42, η Celine Dion στη θέση 37 με 380 εκατομμύρια δολάρια, η Madonna στην 25η θέση με περιουσία που αγγίζει τα 560 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δε λείπουν και γυναίκες από τον κόσμο της μόδας. Η Sophia Amoruso (Nasty Gal), βρίσκεται στη θέση 53 με net worth 280 εκατομμύρια δολάρια, η Diane Von Furstenberg στο νούμερο 42 με 340 εκατομμύρια δολάρια, η σχεδιάστρια νυφικών Vera Vang στη θέση 34 με 420 εκατομμύρια δολάρια και η Tory Burch στο νούμερο 19 με περιουσία 750 εκατομμυρίων δολαρίων.

Slider 1 Tory Burch Designer a1439

Tory Burch

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Oprah Winfrey, έχοντας καταφέρει να έχει στο λογαριασμό της το αστρονομικό ποσό των 3,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ την πρωτιά έχει η Diane Hendricks, με net worth 4,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων.