Κάναμε "ανδρικά" σπορ & στοιχηματίσαμε ποια θα φάει τα πιο πολλά Extreme Cheese Burger

Ερμιόνη Σαρρή
Κάναμε "ανδρικά" σπορ & στοιχηματίσαμε ποια θα φάει τα πιο πολλά Extreme Cheese Burger

Bet on the Queen

Με τι ασχολούνται οι άντρες επί 24ωρου βάσεως σε όποια ηλικία και αν είναι; Μα φυσικά με την μπάλα! Και εμείς εδώ, στα γραφεία του Queen.gr, μπορούμε να στο επιβεβαιώσουμε εκατό τοις εκατό. Βλέπεις, η τύχη μάς θέλει να «συνορεύουμε» με τα αγόρια του Οnsports.gr και κάθε λίγο και λιγάκι ακούμε για στοιχήματα, σουτ, γκολ και φάουλ. Που και που μας πετούν μερικά σχολιάκια του τύπου «η μπάλα και το φαγητό είναι καθαρά αντρική υπόθεση» και χθες αποφασίσαμε να τους αποδείξουμε... Who runs the World.

Αρχικά, τους κλέψαμε για λίγο την μπασκέτα και ξεκινήσαμε τα σουτάκια. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και τα σχόλια ήταν... διθυραμβικά. «Δες πώς καρφώνω» ήταν η ατάκα της Βιβής την ώρα που έβαζε καλάθι και εκείνοι ξεκίνησαν δειλά δειλά χαμογελούν. Αν και οι «Οnsports» είναι αυστηροί σαν κριτές (δεν έχουν δει και λίγους αγώνες τα μάτια τους), ομολόγησαν πως τελικά αν και κορίτσια δεν είμαστε τόσο άσχετες με τη στρογγυλή πορτοκαλί θεά. Πού να μας έβαζαν δηλαδή και σε πραγματικό γήπεδο και με τα αθλητικά μας συνολάκια; Τα καρφώματα δεν θα είχαν σταματημό!

xristina gwgw 8ae5f
SAM 4101 30e48
dimita vivi goodys d9e7c
SAM 4103 92931

Και αφού το κομμάτι μπάσκετ και γυναίκες έληξε με μεγάλη επιτυχία, είπαμε να πάμε παρακάτω και να δείξουμε πόσο «δυνατές» είμαστε και στο φαγητό. Ο διαγωνισμός μεταξύ μας ήταν σκληρός και φυσικά ήμουν η νικήτρια (Woooohooo). Πήραμε τηλέφωνο στα Goody’s Burger House, κάναμε την παραγγελία μας και απλά μετρούσαμε αντίστροφα μέχρι να καταφτάσουν στο γραφείο μας.

SAM 4086 d00b8
SAM 4079 9d607

Μόλις είδαμε μέσα στις σακούλες τα Extreme Burgers τα μάτια μας έκαναν καρδούλες ενώ οι κύριοι του Onsports ήταν σχεδόν σίγουροι πως θα δειλιάσουμε στο... παραπέντε. «Σιγά μην τα φάτε όλα αυτά» ακούστηκε να λέει μία αντρική φωνούλα από το απέναντι γραφείο, όταν η Γωγώ μας διέταξε: «Κορίτσια, μην αφήσετε ούτε ψίχουλο». «Κοιτάξτε τι έχει να γίνει», τόλμησε να φωνάξει η Δήμητρα και δεν «έπεσε» έξω. Τους διαψεύσαμε περίτρανα και ομολογώ πως δεχθήκαμε (για δεύτερη φορά) τα συγχαρητήριά τους. Σιγά που θα τρώγαμε μόνο ένα. Κινητήρια δύναμή μας; Ο συνδυασμός του αφράτου ψωμιού με το ζουμερό μπιφτέκι και την κλασσική pickle sauce των Goody’s Burger House. Όπως καταλάβατε φέρθηκα πιο έξυπνα και απόλαυσα ένα Extreme Cheese Burger γιατί... Αχ, αυτή η sauce! Πάντως και από τα Extreme Burgers που διάλεξαν τα κορίτσια είναι να σου τρέχουν τα σάλια!

SAM 4119 69fe5

Μεταξύ μας πάντα, αλλά αυτόν το διαγωνισμό με τα Extreme Burgers τον κάναμε ξανά και ξανά. Η Χριστίνα μάλιστα την ώρα του διαγωνισμού (χωρίς να αφήσει το ψωμάκι της από το χέρι) τους προκάλεσε σε δεύτερο γύρο: «Τώρα που πήραμε το κολάι, παραγγέλνουμε αύριο ξανά;». Αδιαμφισβήτητα, είμαστε πλέον «αντάξια» παρέα τους στο φαγητό και την μπάλα.

goodys a2887

Queenettes ενωμένες, ποτέ νικημένες!

SAM 4111 b7e54