Παγκόσμια θλίψη! Ο γνωστός τραγουδιστής πέθανε στα 53 του χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παγκόσμια θλίψη! Ο γνωστός τραγουδιστής πέθανε στα 53 του χρόνια

Παγκόσμια θλίψη!

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει εδώ και λίγες ώρες ο θάνατος του γνωστού τραγουδιστή, που πριν από αρκετά χρόνια έκανε διάσημα τα Χριστούγεννα με ένα του τραγούδι και μόνο.

Το πρώην μέλος των Wham έφυγε ξαφνικά στα 53 του χρόνια, χωρίς να γίνουν γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Ο λόγος για τον πολυαγαπημένο σε όλους μας George Michael, ο οποίος μας έκανε να λατρέψουμε τα Χριστούγεννα ακόμη περισσότερο και να αισθανθούμε ελέυθεροι με το "Freedom" του.

images 1

Την ανακοίνωση του θανάτου του γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος του, ο οποίος ανέφερε σχετικά: "Με μεγάλη λύπη επιβεβαιώνουμε πως ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος George πέθανε ησύχως στο σπίτι του τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια ζητά να σεβαστούν όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο προς το παρόν".

Οι αντιδράσεις του καλλιτεχνικού στερεώματος ήταν πολλές και μεταξύ άλλων ο Elton John έγραψε: «Είμαι πολύ σοκαρισμένος, Έχασα ένα πολύ αγαπημένο φίλο, την πιο ευγενική, την πιο γενναιόδωρη ψυχή και έναν εκπληκτικό καλλιτέχνη. Η καρδιά μου και η σκέψη μου είναι με την οικογένεια του».