Ελληνικό εστιατόριο μέσα στα καλύτερα του 2017

Ελληνικό εστιατόριο μέσα στα καλύτερα του 2017

Κορεάτικο μπάρμπεκιου στο Λονδίνο, δανέζικη κουζίνα στη Νέα Υόρκη και μεσογειακά πιάτα στην Αθήνα μοιράζονται ένα κοινό: βρίσκονται στη λίστα με τα καλύτερα εστιατόρια παγκοσμίως για το 2017.

Το CNN και ο Chris Dwyer, παρουσιάζουν τα πιο πολυζητημένα εστιατόρια του κόσμου και παρακινούν τους καλοφαγάδες να τα επισκεφτούν σε κάθε ευκαιρία. Βραβευμένοι σεφ, αστέρια Michelin, φανταστική ατμόσφαιρα και τα καλύτερα υλικά είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάθε εστιατόριο ξεχωριστό.

Αυτή είναι η λίστα με τα 10+1 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου:

Jinjuu Mayfair, Λονδίνο

161221153954 new restaurants 2017 jinjuu unnamed 18 exlarge 169 1

Τα κορεάτικα πιάτα συνεχίζουν το ταξίδι τους στον κόσμο αλλά και την Ευρώπη με τον σεφ Τζούντο Λο να έχει κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα και στο Λονδίνο.

Το εστιατόριο βρίσκεται στην Albermarle Street και υπόσχεται μια διασκεδαστική και σύγχρονη εκδοχή των παραδοσιακών πιάτων της Ασίας. Φρέσκα θαλασσινά και μαριναρισμένα εκλεκτά κρέατα είναι τα πιο γνωστά του πιάτα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σειρά των κορεάτικων κοκτέιλ είναι μια από τις καλύτερες και ξεχωριστές επιλογές, ενώ μερικές από τις καλύτερες μπίρες της χώρας αναμένουν να δροσίσουν τους πελάτες του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr