Νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ με την υπογραφή #ligospitiakoma

Ερμιόνη Σαρρή
Νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ με την υπογραφή #ligospitiakoma

Tη νέα τηλεοπτική της καμπάνια παρουσίασε η ΙΚΕΑ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, με βασικό μήνυμα #ligospitiakoma, για όλες εκείνες τις στιγμές στο σπίτι που θα ήθελες να κρατήσουν λίγο ακόμα!

#ligospitiakoma είναι όλα εκείνα τα πρωινά που θέλεις να χουζουρέψεις στο κρεβάτι, να πιείς δύο γουλιές καφέ παραπάνω, ή εκείνα τα βράδια που θέλεις να κάτσεις λίγο ακόμα στον καναπέ κι ας κλείνουν τα μάτια σου. Είναι εκείνες οι φορές που θα ήθελες να μπορείς να σταματήσεις τον χρόνο για να περάσεις λίγες ακόμα στιγμές με την παρέα ή να παίξεις κι άλλο με τα παιδιά σου. Και αυτές ακριβώς οι στιγμές, που αξίζει να περνάμε σε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, ήταν και η πηγή έμπνευσης για τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΙΚΕA.

Και για να μην έχεις δεύτερες σκέψεις, η ΙΚΕΑ ξεκαθαρίζει πως το #ligospitiakoma δεν είναι απλώς επιθυμία αλλά.. δικαίωμα! Για το λόγο αυτό, η δυναμική της νέας καμπάνιας μεταφέρεται και εκτός του τηλεοπτικού σποτ και σε καλεί να κατακτήσεις κι εσύ το δικαίωμά σου να μείνεις στο σπίτι λίγο ακόμα, μέσω του site ikea.gr/ligospitiakoma.

ligo spiti akoma ikea

Μπες κι εσύ στο site, ενημερώσου για τις βασικές θέσεις της ΙΚΕΑ για #ligospitiakoma, βρες την έμπνευση που χρειάζεσαι και ξεκίνα να απολαμβάνεις περισσότερες στιγμές στο σπίτι χωρίς πρέπει, όχι και μη… αλλά με πολλές εκπλήξεις που σύντομα θα ακολουθήσουν!



Η ΙΚΕΑ πιστεύει ότι είναι δικαίωμά σου:

Να γυρνάς πλευρό ακόμα κι όταν έχει χτυπήσει το ξυπνητήρι.

Να χουχουλιάσεις λίγο παραπάνω στον καναπέ.

Να ξαναβάλεις το αγαπημένο σου τραγούδι πριν πας στο κρεβάτι.

Να απολαύσεις λίγο ακόμα καφέ στο μπαλκόνι.

Να χορτάσεις Κυριακάτικο πρωινό μέχρι το απόγευμα.

Να βγάλεις στο τραπέζι ακόμα ένα μπουκάλι κρασί για τους φίλους.