Όλοι για κούλουμα στον Ιππόδρομο

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν έναν υπέροχο χαρταετό, να τον πετάξουν και τέλος, να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας! 

Την Καθαρά Δευτέρα 19/02/2018, ο Ιππόδρομος Αθηνών θα γεμίσει χαρταετούς, χρώμα, μουσική, και παιδικά χαμόγελα! Η Ιπποδρομίες Α.Ε. προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στις εγκαταστάσεις του Μαρκόπουλου σε μία μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαρκόπουλο.  Από τις 10:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, δωρεάν, μια σειρά μοναδικών δράσεων που υπόσχονται μία αξέχαστη εμπειρία. 

  • Χαρταετοί - Ένα μοναδικό air show με πρωτότυπες ιπτάμενες κατασκευές οι οποίες θα κρατήσουν καθηλωμένους όλους τους επισκέπτες για πολλές ώρες. Ιπτάμενα χταπόδια, μέδουσες, χαρταετοί και πολλά σχέδια θα γεμίσουν με χρώμα τον ουρανό. Ενώ για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό show ακροβατικών με χαρταετούς.

Επίσης, Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν έναν υπέροχο χαρταετό, να τον πετάξουν και τέλος, να το πάρουν μαζί τους φεύγοντας! *

Και αν δεν έχετε μαζί σας χαρταετό και θελήσετε να πετάξετε, μην ανησυχείτε γιατί εμείς θα σας δανείσουμε για να απολαύσετε το παραδοσιακό έθιμο**

 

  • Ποδήλατα Βόλτες στους χώρους του ιπποδρόμου, τεστ ηλεκτρικών ποδηλάτων και ειδικές πίστες εκμάθησης ασφαλούς οδήγησης για παιδιά 2 έως 5 ετών και για παιδιά 5 έως 10 ετών, θα δώσουν τη δυνατότητα στους μικρούς και τους μεγάλους επισκέπτες για μια δόση περιπέτειας και ξεγνοιασιάς.
  • Πόνυ - Οι αγαπημένοι φίλοι των παιδιών θα περιμένουν τους μικρούς αναβάτες για μία αξέχαστη βόλτα

Στη διάθεση όλων των επισκεπτών θα βρίσκεται ειδικός χώρος για πικνίκ, καθώς και δωρεάν πάρκινγκ 4.000 θέσεων για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

 

*Συνολικά θα δοθούν δωρεάν μέχρι 500 χαρταετοί με σειρά προτεραιότητας

** Θα υπάρχουν διαθέσιμοι 50 χαρταετοί προς δανεισμό στο κοινό. Η διάρκεια του δανεισμού θα είναι 30’. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ