Ο Κώστας Μαρτάκης «ντύνει με τη φωνή του μιας συναρπαστική ιστορία αγάπης, περιπέτειας και μυστηρίου

Πατούλια Κατερίνα
Ο Κώστας Μαρτάκης «ντύνει με τη φωνή του μιας συναρπαστική ιστορία αγάπης, περιπέτειας και μυστηρίου

PROTOGENESIS: Πριν από την αρχή!

Το Amazon best-seller μυθιστόρημα φαντασίας της Αμερικανίδας συγγραφέως Alysia Helming, κυκλοφορεί σε μετάφραση στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη!

Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης και περιπέτειας που παντρεύει την Ελληνική μυθολογία και τους Ολύμπιους Θεούς με την επιστημονική φαντασία!

Η Alysia Helming είναι η συγγραφέας του μυθιστορήματος Protogenesis, το πρώτο από την ομώνυμη και πολλά-υποσχόμενη σειρά επτά νεανικών μυθιστορημάτων, το οποίο έχει ήδη γίνει μία φορά best-seller στο Amazon όταν κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη έκδοση πριν από περίπου ένα χρόνο.

Η Helming δεν έχει καμία ελληνική καταγωγή και μέχρι και το 2014 δεν είχε ταξιδεύσει ποτέ στην Ελλάδα. Έκτοτε, μόλις μπήκε στη ζωή της η συγγραφή της ιστορίας του Protogenesis έχει επισκεφθεί την Ελλάδα πάνω από 19 φορές! Αποτελεί πλέον αποστολή ζωής της Αμερικανίδας συγγραφέως να βοηθήσει την Ελλάδα μέσα από τη γραφή της, επικοινωνώντας με την παγκόσμια κυκλοφορία του βιβλίου της ένα μήνυμα ελπίδας που θα αυξήσει το τουριστικό ενδιαφέρον για τη χώρα που η ίδια αγάπησε μέσα από τα συγγραφικά της ταξίδια.

Το βιβλίο έχει το δικό του soundtrack με τίτλο Forever and Tonight που ερμηνεύει ο Κώστας Μαρτάκης σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και στίχους Βίκυς Γεροθόδωρου, ενώ μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επίσημο video clip του τραγουδιού το οποίο εμπεριέχει στοιχεία από την ιστορία του μυθιστορήματος Protogenesis.



Ο ίδιος ο Κώστας Μαρτάκης ανέφερε για το βιβλίο:

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Με τα ασυνήθιστα βιολετί μάτια της, κρυμμένα πίσω από χοντρά γυαλιά, η έφηβη Αμερικανίδα Ελέιν Κρόφορντ είναι ο τύπος της μαθήτριας που έχει πάντα την απάντηση σε ό,τι ρωτούν οι καθηγητές της. Κι όμως, δυσκολεύεται να ταιριάξει στο περιβάλλον της.
Μια μοιραία μέρα, η καθημερινότητά της ανατρέπεται βίαια. Ξεσπά μια φωτιά. Η μητέρα της χάνεται. Κάτι δεν πάει καλά... Στην υπόθεση υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται ο υπόκοσμος της Ελλάδας. Στον ύπνο της την κατατρέχουν ολοζώντανα όνειρα στα οποία εμφανίζονται αρχαίες θεότητες. Ένα μπερδεμένο κουβάρι από στοιχεία την ωθεί στο να πιστέψει ότι η μητέρα της εξακολουθεί να ζει... Πρέπει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

Οι απαντήσεις σε αυτή τη μυστήρια και επικίνδυνη υπόθεση βρίσκονται εκεί όπου η Ελέιν έρχεται αντιμέτωπη με το άγνωστο, σε μια νέα ζωή˙ διχάζεται ανάμεσα σε δύο αγόρια που τη διεκδικούν και ανακαλύπτει έναν εντελώς νέο κόσμο που την περιμένει.

Μετάφραση από τα αγγλικά: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ