H AVEDA GREECE ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 2Ης ΘΕΣΗΣ ΣΤH EUROVISION

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
H AVEDA GREECE ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 2Ης ΘΕΣΗΣ ΣΤH EUROVISION

H ομάδα της Aveda Greece συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ έχει έναν λόγο παραπάνω να είναιχαρούμενη, καθώς συντέλεσε ως προς την εκθαμβωτική της παρουσία πάνω στη σκηνή τοπερασμένο Σάββατο στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda.

IMG 5089

To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το“fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum. Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά.

74573379 f041 49bf a81a 953d7d7a50ea

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη! Έμπνευση για το τελικό look αποτελούν οι γυναίκες υπερήρωες από τα βιβλία των Κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.

IMG 5601