To πιο cool pool party του καλοκαιριού έγινε στο ξενοδοχείο Life Gallery athens

To πιο cool pool party του καλοκαιριού έγινε στο ξενοδοχείο Life Gallery athens

Το πάρτι για το άνοιγμα της πισίνας του αγαπημένου μας ξενοδοχείου σηματοδότησε την αρχή των καλοκαιρινών δράσεων των ξενοδοχείων σε Αθήνα και Κρήτη!

Life Gallery Pool Opening 35
Life Gallery Pool Opening 32
Life Gallery Pool Opening 22
Life Gallery Pool 04

Το Life Gallery athens σήμανε και επισήμως την αρχή του καλοκαιριού στα βόρεια προάστια μέσα από ένα μοναδικό πάρτι για το άνοιγμα του κήπου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του! Πλήθος προσκεκλημένων ανάμεσά τους και αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτε-χνικού κόσμου έδωσαν το “παρών” το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαΐου γιορτάζοντας όλοι μαζί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου!

Γευστικά finger food και δροσερά cocktails συντρόφευσαν τη βραδιά στον καταπράσινο κήπο που αγκαλιάζει το Life Gallery athens. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του χώρου και η minimal αισθητική είναι έκδηλα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, ενώ την παράσταση κλέ-βουν οι δύο πισίνες και ιδιαίτερα εκείνη με τον γυάλινο τοίχο!

Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα χάρη στα πανύψηλα δέντρα που τις περιβάλλουν, οι πισίνες του Life Gallery athens αναδεικνύονται στον ιδανικό προορισμό για αποδράσεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μια πρωινή αναζωογονητική βουτιά, ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα ή μια ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο, όποια κι αν είναι η επιλογή η εμπειρία στις πισίνες του Life Gallery athens είναι σίγουρο ότι θα σας αποζημιώσει!

Η κυρία Κατερίνα Μαμιδάκη Marketing Communications Manager της bluegr Hotels & Resorts με τον Τζορτζ Παπακώστα
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν o αφρώδης οίνος Bianco Nero (Καρούλιας), τα κεριά Jo Malone (Estée Lauder), τα παγωτά Kayak και τα Orloff Spa, ενώ τη μουσική και τα φώτα επιμελήθηκε η Events Music Productions.
Το Life Gallery athens όμως δεν είναι γνώστο μόνο για τις υπέροχες πισίνες του αλλά κρύβει και μία ακόμα γαστρονομική έκπληξη... το εστιατόριο Kool Life! Το οποίο ξεκινά να σερβίρει το νέο του μενού από τις αρχές Ιουνίου! Με έμπνευση από την ελληνική και μεσογειακή γαστρονομία, ο σεφ του ξενοδοχείου Θάνος Μωραΐτης συνθέτει τις νέες γαστρονομικές προτάσεις του εστιατορίου με βάση την εποχικότητα. Γιατί το να βρεθείς σε ένα ωραίο ξενοδοχείο, ακόμα και μέσα στην Αθήνα, σου δίνει πάντα μία αίσθηση διακοπών!