Αντί για bonus, όργιο

Αντί για bonus, όργιο

Αυτό έλαβαν οι πωλητές μεγάλης Γερμανικής ασφαλιστικής εταιρείας ως ανταμοιβή για τις επιδόσεις τους.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες του κόσμου, η οποία αναλαμβάνει να ασφαλίζει άλλες ασφαλιστικές εταιρείες. Σύμφωνα με μάρτυρες, το πάρτυ που διοργάνωσε η εταιρεία το 2007 προκειμένου να ανταμείψει τους καλύτερους πωλητές της για τις επιδόσεις τους, ήταν ουσιαστικά ένα πελώριο όργιο.
Πραγματοποιήθηκε στα θερμά ιαματικά λουτρά στην Βουδαπέστη, με 100 περίπου φιλοξενούμενους και 20 ιερόδουλες, οι οποίες είχαν στο μπράτσο τους χρωματικούς κώδικες που υποδείκνυαν τη διαθεσιμότητά τους. Κάθε πωλητής μπορούσε να πάρει μια γυναίκα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να κάνει μαζί της οτιδήποτε ήθελε. Μετά το τέλος της περίπτυξης, η γυναίκα σταμπαριζόταν στο μπράτσο προκειμένου να προσδιοριστεί η συχνότητα της δραστηριοποίησής της.
Υπήρχε μία οικοδέσποινα που διοργάνωνε τα πάντα, καθώς και μερικές γυναίκες με κόκκινα και κίτρινα βραχιόλια που ήταν οι βασικές διαθέσιμες, ενώ μερικές με λευκά βραχιόλια ήταν reservé για τα μεγάλα στελέχη και τους ιδιαίτερα επιτυχημένους πωλητές. Οι διοργανωτές του συγκεκριμένου event δεν εργάζονται πλέον στην εταιρεία, ενώ οι διάδοχοί τους δεσμεύοντια πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να ξαναγίνει στο μέλλον.