Η απίθανη ιστορία με τις πανομοιότυπες δίδυμες που γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα

Η απίθανη ιστορία με τις πανομοιότυπες δίδυμες που γέννησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα

Η συγκινητική ιστορία των δίδυμων αδερφών Jalynne April Crawford και Janelle Ann Leopoldo

Είναι από αυτές τις ιστορίες που μοιάζουν απίστευτες αλλά είναι πραγματικές και πολύ συγκινητικές. Οι πανομοιότυπες δίδυμες αδερφές April Crawford και Janelle Ann Leopoldo, 30 ετών σήμερα, έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα και απέκτησαν τους γιους τους την ίδια ημέρα.

Η Jalynne και η April έμαθαν ταυτόχρονα πως περιμένουν παιδί και σχεδόν ταυτόχρονα έμαθαν πως και τα δύο μωρά που θα γεννιόντουσαν είναι αγοράκια.

jalynnecrawford 39956872 2151656941820286 6063991215083649203 n

Οι συμπτώσεις για τις δίδυμες αδερφές δεν σταματούν εκεί, μιας και οι δύο αντιμετώπισαν προβλήματα γονιμότητας και είχαν ατυχείς εγκυμοσύνες. Η Janelle είχε μια έκτοπη κύηση ενώ η αδερφή της Jalynne είχε δύο αποβολές, λίγο πριν μείνει έγκυος.

Πέρσι ήταν έτσι κι αλλιώς μια δύσκολη χρονιά για τις δίδυμες που έχασαν την αδερφή τους Jennifer Pippin.
Όμως τα νέα για τις δύο ταυτόχρονες εγκυμοσύνες γέμισαν τις δίδυμες και τις οικογένειές τους με χαρά και οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είναι πιθανό να γεννήσουν την ίδια ημέρα.

Οι αδερφές που ζουν στην Αριζόνα και την Καλιφόρνια αποφάσισαν να βρεθούν κοντά τις 8 τελευταίες εβδομάδες της κύησής τους. Η Jalynne, της οποίας ο σύζυγος παίζει στους San Francisco Giants κάλεσε τη Janelle στην Arizona, μαζί με την οικογένειά της και έφτασαν και οι δύο στην 39η εβδομάδα κύησής τους.

Στις 18 Ιουνίου, οι δύο αδερφές έφεραν στον κόσμο τα παιδιά τους με φυσιολογικό τοκετό.

jalynnecrawford 39984431 147979459467533 1336916453739459996 n


Πρώτη γέννησε το πρωί της ημέρας εκείνης η Jalynne και μετά από λίγες ώρες ήρθε στη ζωή και ο γιος της αδερφής της. Οι δυο τους μοιράστηκαν το ίδιο δωμάτιο στο νοσοκομείο, είχαν δίπλα τους τους γονείς τους και τις οικογένειές τους και ήταν πλημμυρισμένες από ευτυχία.

Για την Jalynne αυτό ήταν το τέταρτο και τελευταίο παιδί της όπως τόνισε ενώ για την Janelle το δεύτερο!

Οι δίδυμες δίκαια πιστεύουν πως ο δεσμός τους είναι ξεχωριστός σπάνιος και ακόμα πιο δυνατός μετά από αυτή την εμπειρία!
Δες και τις φωτογραφίες από το λογαριασμό τους στο Instagram, παρακάτω.