To IEK ΑΛΦΑ βραβεύει το διεθνώς ανερχόμενο «αστέρι» του τένις και σπουδαστή του, Στέφανο Τσιτσιπά

To IEK ΑΛΦΑ βραβεύει το διεθνώς ανερχόμενο «αστέρι» του τένις και σπουδαστή του, Στέφανο Τσιτσιπά

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΝΙΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 15Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Είναι ο μοναδικός Έλληνας τενίστας που έχει κατακτήσει την 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και ο πρώτος μέχρι σήμερα που έχει κατακτήσει τίτλο Γκαν Σλαμ της περιόδου Όπεν στην κατηγορία εφήβων… Υπερήφανο για τον σπουδαστή του στην Προπονητική και ανερχόμενο «αστέρι» του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας προχώρησε σε βράβευση του νεαρού πρωταθλητή που έκανε όλους τους Έλληνες να βλέπουν τένις φέτος το καλοκαίρι!

Ολοκληρώνοντας φέτος τις σπουδές του στην Προπονητική στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβραβεύτηκε από το κορυφαίο ΙΕΚ των Νοτίων Προαστίων, για τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις που συγκίνησαν το πανελλήνιο, με υποτροφία για σπουδές σε ακόμα μία ειδικότητα: τη Δημοσιογραφία!

Aποτελώντας ο ίδιος Success Story της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics», που στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, ο Έλληνας τενίστας που γράφει ιστορία, δήλωσε για τη σχολή του:

«Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα! Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, για τη βοήθεια και την στήριξη στις σπουδές μου».

Με μότο του ότι «χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να συνεχίσω», ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στη νεολαία ότι όποιος θέλει, εφόσον προσηλωθεί στους στόχους του και δουλέψει σκληρά, μπορεί να τα καταφέρει.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που ξεχωρίζει για το ήθος του, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο και την υποτροφία για σπουδές Δημοσιογραφίας από τη διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, κα. Δανάη Σημαντηράκη και τον υπεύθνο επικοινωνίας και αθλητικού τομέα, κ. Αντώνη Γλύκα.

Κλείσε ΣΗΜΕΡΑ ένα ραντεβού, καλώντας στο 210- 9640117 και δες από κοντά τα υπερσύγχρονα campuses του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα, επί της Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτήριο 1) και επί της Αχιλλέως 31-33 (κτήριο 2).