Fashion Festival στο McARTHURGLEN: Φθινοπωρινές προσφορές εώς και 80% πιο φθηνά

Fashion Festival στο McARTHURGLEN: Φθινοπωρινές προσφορές εώς και 80% πιο φθηνά

Μόνο για 2 ημέρες!

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τον Οκτώβριο γιορτάζοντας με τις μεγαλύτερες προσφορές του φθινοπώρου, σ’ ένα fashion festival γεμάτο εκπλήξεις, μουσική και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! Πρόκειται για το μεγαλύτερο διήμερο προσφορώνΠαρασκευή 5 και Σάββατο 6 Οκτωβρίου – όπου οι επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές από τη φθινοπωρινή – χειμερινή συλλογή έως και 80% πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές μόνο για 2 μέρες! Επισκεφθείτε τον απόλυτο shopping προορισμό και πραγματοποιήστε τις αγορές σας από τα συνεργαζόμενα designer brands σε προσφορές που δε φαντάζεστε!

Οι εκπλήξεις δε σταματούν ποτέ στον απόλυτο προορισμό smart shopping: το Σάββατο 6 Οκτωβρίου live dj sets θ΄ ανεβάσουν τη διάθεση, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στο μοναδικό photo opportunity που βρίσκεται στο συντριβάνι του κέντρου. Ένα χαριτωμένο σχολικό, έτοιμο να επιβιβάσει μικρούς και μεγάλους και να μας ταξιδέψει πίσω στις σχολικές τάξεις!

Απολαύστε τη βόλτα σας και μην παραλείψετε να κάνετε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ.

McArthurGlen Fashion Festival

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

*Στους επισκέπτες του McArthurGlen, προσφέρεται δωρεάν parking