Το συναισθηματικό κρεβάτι

Το συναισθηματικό κρεβάτι

Ανάλογα με το πως πάει η σχέση, τοποθετείται το στρώμα στην κατάλληλη θέση.

Από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε πως το κρεβάτι αυτό όχι μόνο δεν είναι καθόλου άνετο, αλλά μάλλον θα προκαλεί και σοβαρότατους πόνους στην πλάτη. Ωστόσο ο στόχος του δεν είναι να είναι ορθοπεδικό και άνετο, αλλά να εξυπηρετεί τις συναισθηματικές ανάγκες ενός ζευγαριού. Το Easy Express Emotion bed (το κρεβάτι που εκφράζει εύκολα τα συναισθήματα) σχεδιάστηκε από τον Hyun-Seok Kim και είναι κατασκευασμένο για εραστές, για τα συναισθήματά τους και ίσως τον πιο άβολο ύπνο όλων των εποχών.

Τα δύο κυρτά στρώματα, όταν ενωθούν, θυμίζουν παλιό στρώμα από διπλό κρεβάτι που έχει βουλιάξει και αναγκάζει το ζευγάρι να κοιμηθεί αγκαλιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το στρώμα έχει αυτό το σχήμα γιατί το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο κι αγαπημένο και θέλει στ' αλήθεια να κοιμάται έτσι.

Από την άλλη, όταν τα δύο στρώματα χωριστούν, απομονώνουν τους δύο σε τέτοιο βαθμό που και να μην είναι τσακωμένοι, σίγουρα κατά τη διάρκεια της νύχτας ψυχραίνονται. Ωστόσο είναι ό,τι πρέπει για ένα ζευγάρι που δεν είναι και στα καλύτερά του και ο άνδρας δεν θέλει να καταφύγει στον καναπέ.