Ώρα για νηστεία….ώρα για Γρηγόρη!

Ώρα για νηστεία….ώρα για Γρηγόρη!

Ποιος είπε ότι νηστεία και γεύση δεν πάνε μαζί; Ο αγαπημένος σας Γρηγόρης για ακόμη μία χρονιά μετατρέπει τη νηστεία σε απόλαυση, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σαρακοστιανών προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας.

Επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα Γρηγόρης και ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα νηστίσιμων προϊόντων σε πίτες, σάντουιτς , σαλάτες και γλυκίσματα.

Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα vegan καφέ αμυγδάλου, καρύδας ή σόγιας ή κάποιον από τους φρεσκοστυμμένους χυμούς και συνοδέψτε τα με ένα λαχταριστό και αφράτο λουκουμά ή τα μοναδικά μπουγατσάκια με κρέμα. Συνεχίστε τη μέρα σας δοκιμάζοντας νόστιμες πίτες, όπως πατατόπιτα ή μανιταρόπιτα με χειροποίητο φύλλο καθώς επίσης και το χορταστικό σαρακοστιανό σάντουιτς με κολοκυθοκεφτέδες ή φτιάξτε την σαλάτα της επιλογής σας με πολλές επιλογές σε νηστίσιμα υλικά!. Και επειδή ένα επιδόρπιο δεν μπορεί να λείπει από την ημέρα σας, δοκιμάστε επίσης και τη σοκολάτα υγείας του Γρηγόρη!

Αν λοιπόν ψάχνεις για περισσότερες γευστικές επιλογές για τη Σαρακοστή, αρκεί μια επίσκεψη σε εκείνους που… σου φτιάχνουν τη μέρα ή κάνοντας την παραγγελία σας στο www.gregorys.gr ή μέσω του αpp.

Γρηγόρης – Αυτούς που σου φτιάχνουν την μέρα τους ξέρεις με το μικρό!