Το notoshome ήρθε στο notos Αθήνας και υπόσχεται μια μοναδική shopping εμπειρία

Το notoshome ήρθε στο notos Αθήνας και υπόσχεται μια μοναδική shopping εμπειρία

 Απαντώντας στις ανάγκες των καταναλωτών, τo πολυκαταστήματα notos Αθήνας, καλωσόρισε το notoshome στον έκτο και έβδομο όροφο

Τον Φεβρουάριο, οι δύο όροφοι στο πολυκατάστημα notos Αθήνας άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν το κοινό παρουσιάζοντας προϊόντα και λύσεις σπιτιού ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς. Η νέα προσθήκη στον έκτο και έβδομο όροφο του πολυκαταστήματος με την υπογραφή του notoshome, προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία ειδών σπιτιού, ολοκληρώνοντας την απόλυτη εμπειρία shopping στην καρδιά της Αθήνας.

Οι χώροι που φιλοξενούν τις μεγαλύτερες μάρκες εξοπλισμού σπιτιού, έχουν επιμεληθεί ειδικά για να προσφέρουν στους επισκέπτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες του μέσου καταναλωτή σε συνδυασμό με την ταυτότητα των πολυκαταστημάτων. Οι δύο φωτεινοί χώροι του έκτου και έβδομου ορόφου, παρέχουν ό,τι χρειάζεσαι συνδυάζοντας ταυτόχρονα ποικιλία, ευελιξία και ευκολία.

Με κεντρικό άξονα τη διαρκή βελτίωση, το πολυκατάστημα της Αθήνας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή στον χώρο του οικιακού εξοπλισμού με κορυφαία brands όπως, Brabantia, Braun, Bodum, Coincasa, Casa di Marva, Cookshop, Delonghi, Fissler, Guzzini, Haviland, Ionia House, Joseph Joseph, Kenwood, Kitchenaid, Leonardo, Natives, Maxwell&Williams, Omnishop, Orrefors, Rosenthal, Severin, Schott, Silit, Versace, Villeroy&Boch, WMF, Zak, που τα βρίσκει κανείς στον έκτο όροφο του πολυκαταστήματος, ενώ στον έβδομο μπορεί να βρει τα Das Home, Disney, Down Town Home, Greenwich Polo Club, Guy Laroche, Kentia, Nef-Nef Homeware, Pierre Gardin, Saint Clair, Elite Strom, Tempur και Sealy.

Εκτός όμως από τα μοναδικά προϊόντα, παρέχονται και οι υπηρεσίες των notoshome, όπως Wedding List, Baby List, δωρεάν parking και πολλά ακόμα να ανακαλύψεις!

Είτε ετοιμάζεις τώρα το σπίτι σου σηματοδοτώντας μια νέα αρχή στη ζωή σου, είτε θέλεις να το εμπλουτίσεις με νέα αντικείμενα τα notoshome είναι εδώ, τώρα και στο κέντρο της Αθήνας! Ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι των ονείρων σου μπορείς να το βρεις στους δύο ορόφους του notos Αθήνας που σου προσφέρει τώρα όχι μόνο fashion and beauty λύσεις αλλά και ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι σου!

Τα είδη και τις υπηρεσίες notoshome μπορείς να βρεις στο εμπορικό κέντρο Golden Hall, στο notos.gr και πλέον και στο πολυκατάστημα notos Αθήνας!

ΘΕΛΕΙΣ MORE NOTOS?
notos & notos.gr for more!