Πουλάω το νεφρό μου για ένα iPad

Πουλάω το νεφρό μου για ένα iPad

Γιατί είμαι ο 17χρονος Κινέζος που το θέλει πολύ.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αλήθεια. Ο 17χρονος Κινέζος ονόματι Zheng ήθελε πολύ να αγοράσει ένα iPad 2, όμως δεν είχε το κεφάλαιο. Έτσι, αποφάσισε να βρει τον τρόπο στο διαδίκτυο και καθώς σέρφαρε, έπεσε πάνω σε μια αγγελία από ένα πρακτορείο, στην οποία ισχυριζόταν ότι προσέφερε ιδιαίτερα υψηλή αμοιβή για ένα νεφρό.

Μια μέρα λοιπόν, ο μικρός Κινέζος έφυγε από το σπίτι του, πήγε στην πόλη Chenzhou στην Επαρχία Hunan και υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης του ενός νεφρού. Αφού έμεινε στο νοσοκομείο για τρεις μέρες μέχρι να αναρρώσει, επέστρεψε στο σπίτι του και αγόρασε όχι μόνο το πολυπόθητο iPad 2, αλλά και ένα iPhone και ένα MacBook.

Η απληστία του όμως έκανε τη μητέρα του να αναρωτηθεί πώς τα αγόρασε όλα αυτά και να υποψιαστεί ότι κάτι τρέχει, ενώ η υγεία του μικρού που πήγαινε από το κακό στο χειρότερο τον έκανε τελικά να ομολογήσει τα πάντα.

Έτσι, μητέρα και γιος πήγαν στην αστυνομία, η οποία όμως δεν μπόρεσε να εντοπίσει το πρακτορείο, ενώ το νοσοκομείο στο οποίο έγινε η εγχείρηση ισχυρίστηκε ότι δεν είχε ιδέα τια το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς το τμήμα ουρολογίας τους είχε ενοικιαστεί σε έναν ντόπιο επιχειρηματία.

Η υπόθεση έκλεισε λόγω έλλειψης στοιχείων και ο μικρός ζει με ένα νεφρό για ένα iPad...

Στη φωτογραφία βλέπετε το νοσοκομείο όπου έγινε η εγχείρηση.