Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Όσο φροντίζεις… κερδίζεις!

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ: Όσο φροντίζεις… κερδίζεις!

Αυτό το καλοκαίρι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ φροντίζει την ΑΥΡΑ μας και μας χαρίζει μοναδικά δώρα ευεξίας!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην κατηγορία του ένα πρόγραμμα επιβράβευσης, εφαρμόζοντας έναν μηχανισμό συλλογής πόντων, το οποίο επιβραβεύει τους πιο πιστούς καταναλωτές του!

Αυτό τον Ιούνιο και τον Ιούλιο τα μπουκάλια ΑΥΡΑ 1,5L αλλάζουν, με το καπάκι των συσκευασιών να γίνεται λευκό και έναν μοναδικό κωδικό να κρύβεται σε κάθε συσκευασία. Απολαμβάνοντας το αγαπημένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, όλοι οι πιστοί καταναλωτές κερδίζουν αμέσως μοναδικά δώρα adidas και συμμετοχές για τη μεγάλη κλήρωση, με δώρο ένα 5ήμερο ταξίδι στο Holistic Wellbeing Destination Spa Euphoria Retreat!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μάς προσκαλεί όλους να επισκεφτούμε την πλατφόρμα www.frontisetinavrasou.gr, να εισάγουμε τους κωδικούς που θα βρούμε στα καπάκια των συσκευασιών του και αντιστοιχούν στο Νερό του Μήνα μας (42 καπάκια ή και περισσότερα) και να κερδίσουμε δώρα που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε Ευεξία, Ενέργεια, Ισορροπία και Φροντίδα της ΑΥΡΑΣ μας! Όσο περισσότερους κωδικούς καταχωρήσουμε, τόσο αυξάνουμε τις πιθανότητες να κερδίσουμε το Μεγάλο Δώρο, ένα 5ήμερο ταξίδι στο Euphoria Retreat.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μαζί με την Coca-Cola Τρία Έψιλον συνεχίζει να μας προσφέρει ευεξία και ενυδάτωση, προάγοντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής και παρακινώντας μας όλους να κάνουμε και εμείς κάτι καλό για τον εαυτό μας… να φροντίσουμε την ΑΥΡΑ μας!

Με τον νέο διαγωνισμό του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ όλοι κερδίζουν!

Γιατί όσο φροντίζεις… κερδίζεις!