Ιωάννα Τούνη: Γιατί η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει τόση πέραση τελικά;

Ιωάννα Τούνη: Γιατί η πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει τόση πέραση τελικά;

Πώς να αντισταθεί κανείς στην Τούνη;

Ρωτήσαμε τα αγόρια του Ratpack και δες τι μας απάντησαν

Έχει καταντήσει μέρος της καθημερινότητάς μας πλέον, σαν το πρωινό μας καφέ ένα πράγμα. Κάθε τρεις και λίγο, εκεί που περιμένεις να διαβάσεις κάποιο καλό αθλητικό θέμα, ή γενικότερα κάνεις ζάπινγκ ανάμεσα στις ιστοσελίδες του διαδικτύου βλέπεις μονίμως ένα θέμα της να ξεπετάγεται.

«Η Ιωάννα Τούνη έφερε τον ‘καύσωνα’ νωρίτερα φέτος» ή «Βράζει η Μύκονος με την Ιωάννα Τούνη» είναι μερικοί ενδεικτικοί τίτλοι που διαβάζουν οι άντρες στο ίντερνετ και σπεύδουν στις καφετέριες με τους φίλους τους, σχολιάζοντας:

«Όχι άλλη Τούνη».

Παρόλα αυτά όμως μια ματιά να ρίξει κανείς στο Instagram της ξανθιάς συντρόφου του Νώντα Παπαντωνίου, θα πάθε πλάκα με το θέαμα που θα αντικρίσει. Το δικαιολογούν άλλωστε και οι αναρίθμητοι followers της. Και η αλήθεια είναι η εξής:

Όσο «καθώς πρέπει» θέλουν να λένε οι περισσότεροι άντρες πως προτιμούν τις γυναίκες στα social media, όσο και να λατρεύουν να «κράζουν», μια Ιωάννα Τούνη χρειάζεται πάντα εκεί έξω να σπάει την μονοτονία.

Με το ίντερνετ πλέον διαβάζουμε τη μία «παπάτζα» μετά την άλλη, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για όμορφες γυναικείες παρουσίες. Στην περίπτωση ωστόσο της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» ξέρεις πως σε καμία των περιπτώσεων ένας τίτλος δεν πέφτει ποτέ έξω.

Διότι είναι το κορίτσι του Instagram που με κάθε της φωτογραφία μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο εγκρατή άντρα, να την κοιτάζει με τις ώρες.