Mediterranean College- Redefine Success

Mediterranean College- Redefine Success

Σε ένα από τα 26 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας η νέα Επικοινωνιακή Καμπάνια του Mediterranean College

 

Με slogan REDEFINE SUCCESS και motto Find your Success, το 1ο Ιδιωτικό Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα επιχειρεί και δίνει νέα προσέγγιση στη λέξη Επιτυχία! Προτρέπει τους νέους να επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο σκέψης τους σχετικά με το τι είναι επιτυχία, και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ανακαλύψουν αυτό που πραγματικά θέλουν να γίνουν στη ζωή τους.

Πρεσβευτής του επικοινωνιακού μηνύματος είναι ο Πέτρος Μπίφσας, 3ετής φοιτητής του προγράμματος BA (Hons) International Hospitality Management, της Σχολής Τουρισμού & Φιλοξενίας του Mediterranean College.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του συνεργαζόμενου πανεπιστημίου University of Derby (TOP-26, Guardian University Guide 2020), στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα, στο κέντρο του Λονδίνου, καθώς και στην πόλη των Αθηνών. Η παραγωγή έγινε από την Win-Win Marketing.

Στις 20 Αυγούστου 2019, θα ανέβει το full story στα digital media, ενώ την 1ηΣεπτέμβριου, θα είναι διαθέσιμο όλο το υλικό, από την επίσκεψη στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO



MEDITERRANEAN COLLEGE

ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, 210 8899600

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Εγνατία 2-4, 2310 287779 / 2310 547708

www.medcollege.edu.gr