Το μεγαλύτερο Christmas Market της πόλης γίνεται στο Politia Tennis Club στις 30/11 & 1/12

Το μεγαλύτερο Christmas Market της πόλης γίνεται στο Politia Tennis Club στις 30/11 & 1/12

Μετά την τεράστια επιτυχία των επτά προηγούμενων ετών, το Politia Tennis Club διοργανώνει και φέτος το Christmas Market στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του και μας προσκαλεί όλους, μικρούς και μεγάλους να γιορτάσουμε τον ερχομό των Χριστουγέννων!

Θα υπάρχουν 60 εκπληκτικά μαγαζάκια από τα οποία θα μπορέσετε να διαλέξετε εορταστικά δώρα για τους αγαπημένους σας και για εσάς. Θα μπορέσετε επίσης να στηρίξετε πολλά φιλανθρωπικά σωματεία και να ενισχύσετε το σημαντικό έργο τους.

Η οικογενειακή βόλτα του Σαββατοκύριακου αξίζει να γίνει στην αγορά μας αφού και τα παιδάκια θα βρουν πολλές δραστηριότητες που αγαπούν στον εντυπωσιακό, γεμάτο παιχνίδια παιδότοπο. Εκεί ο Άγιος Βασίλης θα τα υποδέχεται με πολλές εκπλήξεις !

Επίσης θα λάβουν χώρα 2 παιδικές παραστάσεις με τον Καραγκιόζη που θα προσφέρουν γέλιο και χαρά στα παιδιά από το Θέατρο Σκιών.

Το Christmas Market θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου ώρες 10:00 – 20:00.

Μαγική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, γιορτινή μουσική, λαχταριστές λιχουδιές, υπέροχο ζεστό Χριστουγεννιάτικο κρασί Gluhwein και μοναδικά δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας περιμένουν!!!

To Politia Tennis Club στο φετινό Christmas Market θα στηρίξει το πολύτιμο έργο των εξής σωματείων:

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΔΩΣΕ ΖΩΗ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΑΜΚΕ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ

ΑΓΙΟΣ ΖΩΤΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΟΣ

ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ

ΕΠ ΑΝΟΔΟΣ

Η ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Η Είσοδος είναι Ελεύθερη