Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γίνεται ένα με τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House γίνεται ένα με τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Με κάθε γεύμα ArGOODaki στηρίζεις το έργο του

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί τους για 18η χρονιά και το αγαπημένο μας ArGOODaki των Goodys Burger House. Φέτος το ArGOODaki αναλαμβάνει δράση στηρίζοντας το έργο των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ με μία εκστρατεία φροντίδας και προσφοράς, για τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες & αναπτυξιακές δυσκολίες.

Το ArGOODaki, ο πιο καταξιωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο για να υποστηρίξει τα θεραπευτικά προγράμματά της με τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα βοηθήσει τα παιδιά με κινητικές αναπηρίες & αναπτυξιακές δυσκολίες. Επιπλέον, προσφέρει εξοπλισμό ο οποίος θα συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των 200 παιδιών στο Κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας.

Μπορείς να διαδώσεις και εσύ το μήνυμα αγάπης, επιλέγοντας ένα γεύμα ArGOODaki από τα Goodys Burger House, με δώρα lunch bags, backpacks, θήκες παιχνιδιών, cookie jars & χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Η κα Μαριάννα Μόσχου, Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ επεσήμανε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια της ΕΛΕΠΑΠ το ArGOODAki των Goody’s Burger House. Στην ΕΛΕΠΑΠ, 82 χρόνια τώρα προσφέρουμε υπηρεσίες ολοκληρωμένης αποκατάστασης , καθημερινά σε περισσότερα από 1.000, βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία σε όλη την Ελλάδα. Με την πολύτιμη συνδρομή του ArGOODaki, θα καλυφθούν βασικές ανάγκες των Κέντρων της ΕΛΕΠΑΠ πανελλαδικά, ενισχύοντας τη λειτουργία των εκπαιδευτικών , αποκαταστασιακών προγραμμάτων της και εξασφαλίζοντας απαραίτητο εξοπλισμό σίτισης».

Ο κος Γιώργος Λαγός, Group Brand Manager των Goodys Burger House ανέφερε σχετικά:

«Στα Goodys Burger House, εδώ και 18 χρόνια προσφέρουμε σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Το ArGOODaki αποδεικνύει διαχρονικά ότι η κοινωνική προσφορά ενώνει χιλιάδες καταναλωτές σε έναν κοινό σκοπό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος, το ArGOODaki γίνεται ένα με τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και τις οικογένειές τους σε όλη την Ελλάδα, μεριμνώντας για τις θεραπείες, την εκπαίδευση και τη σίτισή τους. Σας καλούμε να στηρίξετε και εσείς τη φετινή εκστρατεία αγάπης και να ενισχύσετε το ArGOODaki για μία ακόμη χρονιά.»

Παρακολουθήστε το βίντεο της εκστρατείας