Ανατροπές στο My Style Rocks: Αποχωρεί η μία κοπέλα μετά την άλλη

104 SHARES

Πριν καν ξεκινήσει

Μόλις δύο ημέρες απομένουν για την πρεμιέρα του My Style Rocks και οι ανατροπές έχουν ήδη ξεκινήσει, προτού αυτό προβληθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Πριν από μερικές ημέρες σου γνωρίσαμε τις 13 κοπέλες που θα συμμετέχουν σε αυτό, με την αδερφή της περσινής νικήτριας του Greece’s Next Top Model, Μαρία Καζαριάν να είναι μία από τις κοπέλες που θα δούμε μέσα.

Κι ενώ κάποια γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ενώ το κανάλι και το reality είχε ανακοινώσει το όνομα μιας από τις παίκτριες εκείνη αποχώρησε, προτού αυτό ξεκινήσει. Το account του My style rocks στο Instagram, είχε αναρτήσει βίντεο με την συγκεκριμένη παίκτρια, το οποίο πλέον δεν υπάρχει.

Συνεπώς χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση συνειδητοποιούμε πως η Janna Sireac δεν θα είναι καθόλου στο reality μόδας και έφυγε πριν καν αυτό ξεκινήσει. Δεν σταματάμε όμως μόνο εκεί, αφού μέσα από το gossip-tv μάθαμε και για την αποχώρηση μίας ακόμη παίκτριας, η Λένα Χαριζόπουλος, η οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αποχώρησε μετά το δεύτερο γύρισμα.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν λίγο πριν ανοίξει αυλαία το My Style Rocks. Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον στο reality αυτό;

104 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ