Νέα Γεύση myblu με 0% Νικοτίνη!

Νέα Γεύση myblu με 0% Νικοτίνη!

Το myblu εμπλουτίζει την γκάμα του με την 1η  κάψουλα χωρίς Νικοτίνη στην Ελλάδα!

Για τους καπνιστές που ζητούν περισσότερες και καλύτερες επιλογές, το Προϊόν Νέας Γενιάς myblu παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά τη μοναδική γεύση Blue Ice με 0% περιεκτικότητα σε Νικοτίνη. Με τον τρόπο αυτό εμπλουτίζεται περαιτέρω η γκάμα γεύσεων myblu δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0,8% και 1,6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%!

Κάθε συστατικό και υλικό που χρησιμοποιείται για το myblu υπόκειται σε προσεκτικό τοξικολογικό έλεγχο και αξιολόγηση για την καταλληλότητά του, ενώ οι κάψουλες myblu είναι προ-γεμισμένες, διασφαλίζοντας ότι ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Kάθε πακέτο Blue Ice 0% περιέχει 2 κάψουλες.

blu e cig

Κύρια χαρακτηριστικά του myblu είναι η εμπειρία απόλαυσης και η ευκολία στη χρήση του. Με μία απλή κίνηση (click & go) αλλάζουν οι προ-γεμισμένες κάψουλες χωρίς κουμπιά ή ρυθμίσεις στη συσκευή, ενώ η μπαταρία του, με 30 λεπτά φόρτισης, επιτρέπει μία πλήρη ημέρα χρήσης. Τρία από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν το myblu από άλλα προϊόντα ατμίσματος είναι η καινοτομία, η επιστήμη και η ποιότητα.

Πληροφορίες για την Imperial Tobacco Hellas

Η Imperial Tobacco Hellas ανήκει στον κορυφαίο διεθνή Όμιλο της Imperial Brands, που έχει παρουσία σε 160 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

Η Imperial Tobacco Hellas αποτελεί το Διοικητικό Κέντρο της εταιρείας στην ΝΑ Ευρώπη, έχοντας την ευθύνη 9 χωρών, με σημαντικότερες αυτές της Ιταλίας, Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας. Δραστηριοποιείται στη χώρα μας τα τελευταία 35 χρόνια, με Ελληνική Διοικητική Ομάδα από το 1997. Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει μάρκες παγκόσμιας φήμης, όπως τα τσιγάρα Davidoff, ο καπνός Golden Virginia και τα χαρτάκια Rizla, με παρουσία σε περισσότερα από 22.000 σημεία λιανικής πώλησης. Διαθέτει δίκτυο 90 εμπορικών συνεργατών, ενώ απασχολεί άμεσα και έμμεσα περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους. Ο Μικτός Τζίρος της στην Ελλάδα το 2018 άγγιξε τα 360εκ. ευρώ, τα Καθαρά Κέρδη τα 5.4εκ. ευρώ, ενώ η Εισφορά της σε Κρατικούς Φόρους ανήλθε στα 300εκ. ευρώ.

Tags
DPG Network