My Style Rocks 3: Οι νέες ατάκες περί κοροϊδίας των κοριτσιών

My Style Rocks 3: Οι νέες ατάκες περί κοροϊδίας των κοριτσιών

Τα κορίτσια του My Style Rocks «ξεσκεπάζονται» με δηλώσεις που προκαλούν αντιδράσεις.

Ένας μικρός χαμός έχει συμβεί με το My Style Rocks 3 και τις παίκτριες. Η ομοιότητα του στυλ και του τρόπου ντυσίματος της Κιάρα Μαρκέζη με αυτό της Ραμόνα πυροδότησε τις φήμες περί πληρωμένων outfits και βοηθών. Όλα ξεκίνησαν όταν η κριτική επιτροπή ανέφερε στην 18χρονη πως τα τελευταία της outfit έμοιαζαν πολύ με αυτά της πρώτης νικήτριας και οι υποψίες τους πως εκείνη είναι η στιλίστριά της ήταν έντονες.



Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε μία αρκετά έντονη στιγμή μεταξύ των κοριτσιών και σπόντες- φωτιά για στιλίστες και στιλίστριες. Η Ευρυδίκη πέταξε και εκείνη τις δικές της σπόντες ενώ νωρίτερα το πρωί η Ραμόνα Βλαντή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά είχε παραδεχτεί πως οι παίκτριες χρησιμοποιούν στιλίστες.

Η Ραμόνα, μίλησε επίσης και στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για το συγκεκριμένο θέμα με τους στιλίστες. Και στο στόχαστρο μπήκε ιδιαίτερα η Καζαριάν.







Μάλλον δεν είναι και όλες οι επιλογές τους τόσο επιτυχημένες. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παίκτριες του My Style Rocks έχουν ξεκινήσει να μας απασχολούν όχι με τις στιλιστικές τους επιλογές αλλά με την συμπεριφορά και τους τσακωμούς τους.