Η παίκτρια του My Style Rocks είχε πάει στο GNTM και σίγουρα δεν το θυμάσαι

Η παίκτρια του My Style Rocks είχε πάει στο GNTM και σίγουρα δεν το θυμάσαι

Και δεν την έχεις δει μόνο εκεί

Το My Style Rocks είναι αυτό το reality που κάθε εβδομάδα υποδέχεται κι ένα καινούργιο κορίτσι, που εντάσσεται στην ομάδα του show. Κάθε Δευτέρα και μία νέα παρουσία, και ένα καινούργιο στυλ. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες γνωρίσαμε ακόμη ένα νέο κορίτσι στο reality μόδας, το οποίο όμως κάτι σου θυμίζει, αλλά δεν μπορείς να το βρεις.

Η νεαρή καλλονή λοιπόν που έκανε την είσοδό της στις 17 Φεβρουαρίου είχε πάει και στην πρώτη σεζόν του Greece’s Next Top Model, πριν από δύο χρόνια. Λογικό βέβαια να μην την θυμάσαι, γιατί την είδαμε σε ελάχιστα πλάνα, και δυστυχώς δεν κατάφερε να περάσει από το Bootcamp μέσα στο σπίτι του GNTM (45:44).



Ο λόγος για τη Σοφιάνα Σπίνουλα, η οποία στο My Style Rocks έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή, όμως στο GNTM δεν κατάφερε να πάρει τη ευκαιρία που ήθελε ως μοντέλο. Στο τέλος του Bootcamp η Σοφιάνα αποχώρησε και κάπως έτσι άφησε τον χώρο του modelling. Θυμάσαι πολύ σωστά όμως, γιατί πριν από το gntm την είχαμε δει και στο So You Think You Can Dance, έναν χρόνο πριν.

Η Σοφιάνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, κάνει χορό, και ίσως να την έχεις δει και σε κάποιο βίντεοκλιπ. Το πιο πρόσφατο που μπορούμε να σου θυμίσουμε είναι αυτό του Διονύση Σχοινά: «Εδώ στη δουλειά».



Δες φωτογραφίες της Σοφιάνας στη gallery που ακολουθεί.