Τα καλύτερα μέρη για στενές επαφές τρίτου τύπου

Τα καλύτερα μέρη για στενές επαφές τρίτου τύπου

Θέλετε να γνωρίσετε μακρινούς γείτονες; Αυτά είναι τα hot spots του πλανήτη όπου οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι αυξημένες.

Warminster
Wycliffe_Well
Bonnybridge
Chile
Mexico_City

Πόσες φορές δεν ευχηθήκατε να κατέβουν εξωγήινοι να σας πάρουν και να σας πάνε σε άλλη γη και άλλα μέρη, όπου τα πάντα θα είναι διαφορετικά, σαφώς καλύτερα και εσείς εκεί θα ταιριάξετε καλύτερα; Και πόσες φορές δεν κοιτάξατε τον ουρανό προσδοκώντας να ξεχωρίσετε κάπου εκεί μακριά μια ένδειξη πως υπάρχει κι άλλη ζωή -και άρα ελπίδα- κάπου εκεί έξω; Ακόμα και αν τίποτα από όλα αυτά δεν σκεφτήκατε ποτέ και, απλώς, είστε περίεργοι για το αν υπάρχει πράγματι ζωή και κάπου πέρα από τον πλανήτη μας δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τα μέρη που θεωρούνται τα πιο hot spots επί γης για ραντεβού με τους εξωγήινους φίλους μας και να περιμένετε να τους συναντήσετε.


Warminster, Wiltshire, Βρετανία

Η τεράστια έκταση του Salisbury Plain στο Wiltshire της Αγγλίας είναι ένα από τα διασημότερα μέρη για ραντεβού με εξωγήινους φίλους μας. Εδώ βρίσκεται το Stonehenge ένα προϊστορικό μνημείο το οποίο χρονολογείται από το τέλος της Λίθινης εποχής και ανέκαθεν ερέθιζε τη φαντασία, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά βιβλία και ταινίες, λόγου του μυστηρίου που το περιβάλλει και συγκεντρώνει πολλούς «περίεργους» ακόμα και σήμερα λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Εκτός από τους Δρυΐδες εδώ μαζεύονται και όλοι όσοι καταπιάνονται με την παρακολούθηση UFO στην ευρύτερη βρετανική νήσο αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.



Wycliffe Well, Αυστραλία

Αν πάτε στο Wycliffe Well, την πρωτεύουσα των εξωγήινων στην Αυστραλία, και δεν δείτε κάποιον από τους φίλους του Ε.Τ. θεωρήστε πως σας συνέβη μια πολύ μεγάλη ατυχία. Το site του πάρκου του Wycliffe αυτό υποστηρίζει πάντως. Πολλοί είναι εκείνοι, από το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, που ισχυρίζονται πως εδώ έχουν συναντήσει εξωγήινους. Και, αν δεν τα καταφέρετε, τουλάχιστον θα δείτε τον Elvis. Έστω, το άγαλμά του. Και μια μεγάλη συλλογή από μπίρες.



Bonnybridge, Σκωτία

Μια μικρή πόλη στη Σκωτία που από το 1992 έγινε διάσημη επειδή εδώ παρατηρήθηκαν εξωγήινοι (...). Το σημείο αυτό αποκαλείται, από τους παρατηρητές εξωγήινων (...), το τρίγωνο του Falkirk μια που βρίσκεται στο κέντρο περιοχών στις οποίες έχουν επανειλημμένως αναφερθεί επισκέψεις μακρινών φίλων. Ο πρώτος παρατηρητής ήταν ο James Walker που ισχυρήστηκε πως είδε ένα αντικείμενο σε σχήμα αστεριού να κινείται πάνω στο δρόμο. Ακολούθησαν κι άλλοι και η κυβέρνηση προσπάθησε να βγάλει μια κάποια άκρη σχετικά με τις αναφορές αυτές αλλά δεν κατέληξε πουθενά. Αιτία για όλες αυτές τις φημολογούμενες στενές επαφές τρίτου τύπου θεωρείται, από πολλούς, το αλκοόλ που ρέει άφθονο στην περιοχή και στις φλέβες των επισκεπτών και των κατοίκων της.



Χιλή

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες οι κάτοικοι της κεντρικής Χιλής έχουν καταγράψει τόσες εμφανίσεις UFO που το 2008 λάνσαραν το «UFO trail», μια έκταση στα βουνά των Άνδεων που θεωρείται ιδανικός χώρος για να προσγειωθεί ένα σκάφος εξωγήινων. Οι υπεύθυνοι δεν υπόσχονται πως οι τουρίστες που θα βρεθούν εκεί θα συναντήσουν οπωσδήποτε κάποιο εξωγήινο σκάφος αλλά είναι σίγουροι πως θα γεμίσουν τις τσέπες τους με πολλά δολάρια από όλους εκείνους που θα προσπαθήσουν να το επιτύχουν.



Mexico City

Στις 11 Ιουλίου 1991 μια ολική έκλειψη ηλίου ξεκίνησε πάνω από τον Ειρηνικό ωκεανό και τη Χαβάη, μετακινήθηκε πάνω από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική προς τη Βόρεια Αμερική και κατέληξε στη Βραζιλία. Στο Mexico City πολύς κόσμος ανέφερε πως είδε κάτι πολύ παραπάνω από ένα ενδιαφέρον φυσικό φαινόμενο. Το συμβάν που θεωρείται μια από τις μεγαλύτερς συγκεντρώσεις UFO που συνέβησαν ποτέ έχει εξηγηθεί από πολλούς ως παρενέργεια του φαινομένου της έκλειψης του ήλιου που πολύς κόσμος παρακολούθησε χωρίς να φοράει προστατευτικά γυαλιά.