Οι ONIRAMA παρουσιάζουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Αχ να σε ξέχναγα»

Οι ONIRAMA παρουσιάζουν  το νέο τραγούδι τους με τίτλο  «Αχ να σε ξέχναγα»

Εσύ το άκουσες;

Οι ONIRAMA παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι και μουσικό βίντεο με τίτλο «Αχ να σε ξέχναγα»! Ύστερα από την πιο πρόσφατη ραδιοφωνική τους επιτυχία «Που Ήσουν Χθες», το πιο δυναμικό συγκρότημα, για μια ακόμη φορά πειραματίζεται, αναμειγνύοντας ελληνικά ηχοχρώματα, χρησιμοποιώντας κρητική λύρα και ούτι. Το νέο single των ONIRAMA προαναγγέλλει πως ο επερχόμενος δίσκος θα είναι πλούσιος σε ελληνικά παραδοσιακά, folk και ethnic στοιχεία διατηρώντας την ποπ ροκ κουλτούρα του γκρουπ.

Το «Αχ να σε ξέχναγα» σε μουσική και στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη και παραγωγή των Arcade Music κυκλοφόρησε επίσημα την Τρίτη 07 Απριλίου, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Το νέο single συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο συναισθήματα και τρυφερότητα: με την υπογραφή του σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου και με έμπνευση από τους στίχους του «Αχ να σε ξέχναγα», παρακολουθούμε εικόνες και αναμνήσεις ενός ζευγαριού, που μετά από χρόνια κοινής συμβίωσης, η γυναίκα προσπαθεί να ανασύρει στη μνήμη του αγαπημένου της συντρόφου στιγμές και μνήμες της ευτυχίας που μοιράστηκαν στο παρελθόν.

Την κινηματογραφική αισθητική του music video συμπληρώνουν αριστοτεχνικά με τις ερμηνείες τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με την Κωνσταντίνα Κομμάτα που υποδύονται το νεαρό ζευγάρι, καθώς και οι Ευγενία Αποστόλου και Θανάσης Μάσχας στους αντίστοιχους ρόλους του ζευγαριού σε μεγαλύτερη ηλικία.