Μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε το πιο υπέροχο δώρο περιποίησης!

Μπες στο διαγωνισμό και κέρδισε το πιο υπέροχο δώρο περιποίησης!

Give Away Gift Box από την ανάPLASIS!

Μένουμε Σπίτι, αλλά δεν παύουμε να είμαστε όμορφες! Κι επειδή όταν θα τελειώσει η καραντίνα θα είναι πλέον καλοκαίρι, ας εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον διαθέσιμο χρόνο του εγκλεισμού μας! Πως; Μα φυσικά συμμετέχοντας στον πιο μεγάλο διαγωνισμό περιποίησης που τρέχει αυτή την περίοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την ανάPLASIS.

Απλά, μπήτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.facebook.com/320235834750673/posts/2823361901104708 και λάβετε μέρος στην κλήρωση για το μοναδικό gift box που προσφέρει η ανάPLASIS με προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος συνολικής αξίας 300€. Ο διαγωνισμός τρέχει ήδη και θα είναι στον αέρα μέχρι το τέλος Μαΐου.

Τι θα βρείτε μέσα στο συλλεκτικό, ξύλινο κουτί της ανάPLASIS; Προϊόντα όπως scrub προσώπου- σώματος, έλαιο σύσφιξης σώματος και στήθους, έλαιο καταπολέμησης κυτταρίτιδας CLT+, έλαιο πρόληψης και καταπολέμησης ραγάδων, ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών προσώπου, σώματος και after sun, αλλά και το υπέροχο έλαιο επιμήκυνσης και προστασίας των μαλλιών σας, RPNZL και μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης προσώπου.

Ένα κλικ στο λινκ σημαίνει ένα κλικ πιο κοντά στο καλοκαίρι! Προϊόντα ανάPLASIS, αγνά όπως η φύση, επαναστατικά όπως η επιστήμη.

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα

Μάθετε περισσότερα για εμάς: https://anaplasis.gr

Κάντε μας LIKE: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Ακολουθήστε μας στο Instagram: @anaplasis_greece