Μάντεψε: Ποια εκπομπή έκανε χθες πάνω από 35% τηλεθέαση;

Μάντεψε: Ποια εκπομπή έκανε χθες πάνω από 35% τηλεθέαση;

Τι τηλεθέαση έκανε η χθεσινή πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη;

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της αλλά αυτό δε σημαίνει πως το παιχνίδι της τηλεθέασης κρατά ακόμα γερά. Πολλές είναι οι εκπομπές που έχουν τα σκαμπανεβάσματά τους ακόμη και τώρα τον Ιούνιο αλλά μην ξεχνάς πως χθες είχαμε και πρεμιέρα, αυτή της Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την μικρή της αναβολή, ξεκίνησε μόλις χθες τη νέα της εκπομπή στον Alpha και τα νούμερα της τηλεθέασης ήταν υπέρ της. Χαμόγελα για την παρουσιάστρια στο πρώτο της ξεκίνημα. Το τηλεοπτικό κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στην τρέλα και τον αυθορμητισμό της και της χάρισε απλόχερα το 14.9% στο δυναμικό κοινό. Σε τέταρτα η εκπομπή σημείωσε 15,9-17,1-17,2, ενώ άγγιξε και το 28% σε επιμέρους κοινό.

«Γεια σας! Καθημερινά ξεχύνομαι σε δρόμους, σε γειτονιές, σε λαϊκές, σε λεωφόρους και γίνεται χαμός. Είμαι γεμάτη κέφι, μπρίο, ζωντάνια, θετική ενέργεια και πάνω από όλα χρήμα. Πολύ χρήμα. Έχετε το νου σας γιατί σας κάνω ερωτήσεις στον δρόμο και αν απαντήσετε σωστά, κερδίζετε 10 ευρώ. Νομίζατε τελείωσα εκεί; Αν είναι η τυχερή σας ημέρα σας χτυπάω το κουδούνι και αν απαντήσετε σωστά, κερδίζετε 50 ευρώ», είπε η Αντελίνα στην έναρξη του πρώτου της επεισοδίου και η περιπέτειά της στην πόλη είχε πολλά ευτράπελα, αναπάντεχες απαντήσεις και πολλή τρέλα!



Άλλη όμως ήταν η εκπομπή που άγγιξε κάτι παραπάνω από το 35% στο δυναμικό κοινό για εχθές, πρώτη του Ιούνη.

Μαντεύεις ποια; Δες αναλυτικά μερικά νούμερα από την χθεσινή τηλεθέαση στην gallery