VEGAN Εντομοαπωθητική Lotion INSECT OUT

VEGAN Εντομοαπωθητική Lotion INSECT OUT

Η ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, μια διαρκώς αναπτυσσόμενη Ελληνική εταιρεία, που 30 χρόνια τώρα, προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών με εγγυημένη προστασία, ποιότητα και ασφάλεια, υποδέχεται τη νέα VEGAN σειρά εντομοαπωθητικών INSECT OUT, με τις λοσιόν INSECT OUT LOTION FORTE FAMILY και INSECT OUT LOTION KIDS, διαθέσιμες ΜΟΝΟ στα φαρμακεία.

Βασική δραστική ουσία της νέα VEGAN σειράς εντομοαπωθητικών INSECT OUT, είναι η ΙΚΑΡΙΔΙΝΗ, μία καινοτόμος άοσμη δραστική ουσία, που λειτουργεί αποτελεσματικότερα ενάντια στα κουνούπια από οποιαδήποτε άλλη δραστική, χωρίς παράλληλα να είναι τοξική για τα μάτια και το δέρμα.

O VEGAN χαρακτήρας της νέας σειράς εντομοαπωθητικών INSECT OUT, το ευχάριστο & διακριτικό άρωμα της, η 100% απόλυτη προστασία που σας προσφέρει από όλα τα είδη κουνουπιών, οι διεθνείς δερματολογικές πιστοποιήσεις που διαθέτει, και το ότι δεν λεκιάζει τα ρούχα κατά την εφαρμογή του λόγω της αγνής & καθαρής σύνθεσής του, είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιούν τις λοσιόν INSECT OUT από τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας, κάνοντάς τα την πιο ασφαλή επιλογή για μικρούς και μεγάλους.

Μέσα από μία απλή και ταυτόχρονα μοντέρνα και σύγχρονη προσέγγιση τόσο ως προς τη συσκευασία όσο και ως προς το εικαστικό σχεδιασμό, η νέα σειρά εντομοαπωθητικών INSECT OUT βασίζεται στο λευκό χρώμα, φιλοξενώντας φωτεινές λεπτομέρειες σε κίτρινο και γαλάζιο για το INSECT OUT LOTION FORTE FAMILY (προστασία 8 ώρες) και INSECT OUT LOTION KIDS (προστασία 4 ώρες) αντίστοιχα. Επίσης, ο VEGAN χαρακτήρας της προσφέρει στον καταναλωτή την ηθική επιλογή για έναν κόσμο αντίθετο στην σκληρή βιαιότητα απέναντι στα ζώα.

Η προϊοντική γκάμα της ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε είναι πλήρης και περιλαμβάνει προϊόντα τα οποία έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από διεθνείς δερματολογικούς φορείς και Ινστιτούτα, διαθέτουν CE και πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

Επισκεφτείτε το site της ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, www.tai.gr, όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τα προϊόντα και την προϊοντική γκάμα της εταιρείας, καθώς και τo site των εντομοαπωθητικών ΤΑΙ www.kounoupia.gr όπου θα βρείτε τα πάντα γύρω από τα κουνούπια και την γκάμα εντομοαπωθητικών της εταιρείας.

Ακολουθήστε την ΤΑΙ Α.Β.Ε.Ε, στο facebook https://www.facebook.com/TAI-NON-FOOD-Experts-108514080881628/ και στο Instagram https://www.instagram.com/tai_nonfoodexperts/ για να απολαμβάνετε έξυπνα tips, πληροφορίες, και όλα τα νέα των αγαπημένων σας προϊόντων.