The Bachelor: Ο Παναγιώτης και το διπλό ραντεβού με την Αντζελίνα σάρωσε το Twitter

The Bachelor: Ο Παναγιώτης και το διπλό ραντεβού με την Αντζελίνα σάρωσε το Twitter

Το διπλό ραντεβού του Bachelor με την Αντζελίνα τρέλανε τις συμπαίκτριες

Το The Bachelor στον Alpha, το ριάλιτι που είκοσι κοπέλες διεκδικούν την καρδιά και το τρινατάφυλλο του Παναγιώτη Βασιλάκου, συνεχίζεται και οι μέρες προβολής έχουν φτάσει πια τις τρεις την εβδομάδα.

Το Twitter φαίνεται πως έχει λατρέψει το νέο ριάλιτι και είναι πρώτο trend στις μέρες προβολής του. Κι όχι άδικα, μιας και οι κόντρες ανάμεσα στις κοπέλες που διεκδικούν την καρδιά του bachelor είναι πολλές.

Στο χθεσινό επεισόδιο και λίγο πριν την επόμενη αποχώρηση, τα δύο ραντεβού του Παναγιώτη με την Αντζελίνα, έκαναν έξαλλες τις υπόλοιπες παίκτριες. Ο Βασιλάκος βλέπεις δεν αρκέστηκε στο ένα ραντεβού για τζετ σκι με την Αντζελίνα και την προσκάλεσε και σε δεύτερο σερί ραντεβού για sky diving.

Και την πτώση τους έκαναν και πολύ το διασκέδασαν, και ρόδο πήρε η Αντελίνα και φιλί και επέστρεψε στο σπίτι γεμάτη ενθουσιασμό.



Ε, τον ενθουσιασμό αυτό δεν είδαν με καλό μάτι οι συμπαίκτριες που κατάλαβαν πως η Αντζελίνα πήρε ένα σαφές προβάδισμα στην καρδιά του Παναγιώτη. Οι διάλογοι απίθανοι, τα tweets γεμάτα γέλιο και όλοι ανυπομονούν για το σημερινό επεισόδιο.



Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το ριάλιτι του Alpha διατηρεί υψηλά τηλεθέασης απέναντι σε τηλεοπτικές σειρές όπως οι Άγριες Μέλισσες και ο Ήλιος.