Πώς θα πληρώσετε εύκολα και γρήγορα φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο

Πώς θα πληρώσετε εύκολα και γρήγορα φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ανέπαφες πληρωμές, χωρίς ουρές και αναμονή, σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ

 

Μετά την ανάρτηση των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ, οι φορολογούμενοι εκτός από τον φόρο εισοδήματος καλούνται να πληρώσουν και τον φόρο για τα ακίνητα ιδιοκτησίας τους.

Η πληρωμή όλων των δόσεων βεβαιωμένων οφειλών και ρυθμίσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα και γρήγορα, ακόμη και το Σαββατοκύριακο, σε συνολικά 3.000 καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών της tora Wallet, θυγατρικής εταιρείας του ομίλου ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, μέσω του δικτύου ΟΠΑΠ, το κοινό μπορεί να πληρώνει περισσότερους από 200 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών (Ενέργεια, Ύδρευση, Ασφάλειες, Τηλεπικοινωνίες, καθώς και οφειλές προς το Δημόσιο και τους Δήμους).

Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας και πληρωμές με κάρτα

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ έχουν διευρυμένο ωράριο λειτουργίας μέχρι αργά το βράδυ, καθημερινά ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση, χωρίς ουρές και αναμονή.

Επιπλέον, η πληρωμή του φόρου εισοδήματος, του ΕΝΦΙΑ και όλων των λογαριασμών μπορεί να γίνει ανέπαφα μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας. Με αυτό τον τρόπο οι φορολογούμενοι διευκολύνονται και στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Ποιες πληρωμές συνυπολογίζονται στο αφορολόγητο όριο

Οι λογαριασμοί που εξοφλούνται με κάρτα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και συνυπολογίζονται στο αφορολόγητο όριο αφορούν:

· Σταθερή-κινητή τηλεφωνία και Internet (Cosmote, Vodafone, Wind, Cyta, Forthnet-Nova)
· Ηλεκτρισμό και Φυσικό Αέριο (ΔΕΗ, ΗΡΩΝ, Protergia, Elpedison, Watt & Volt, ΚΕΝ, VOLTERRA, Volton, NRG, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ, ΖeniΘ,Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας)
· Ύδρευση (ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ και δεκάδες ΔΕΥΑ σε όλη τη χώρα)
· Ασφάλειες
· Συνδρομητική τηλεόραση (NOVA, Cosmote TV)

Πατώντας εδώ μπορεί κανείς να βρει το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ για να πραγματοποιήσει τις πληρωμές του.