Το 89% των Ελλήνων λέει «ναι» στη Συνεπιμέλεια

Το 89% των Ελλήνων λέει «ναι» στη Συνεπιμέλεια

Μια μεγάλη, Πανελλαδική, δημοσκόπηση διεξήχθη από τη Focus Bari και έδειξε πως στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι Έλληνες λένε «ναι» στη Συνεπιμέλεια.


Μεγάλη δημοσκόπηση της Focus Bari για λογαριασμό των «Ενεργών Μπαμπάδων, για τα δικαιώματα του παιδιού», αναφέρει πως το 89% των πολιτών τάσσεται υπέρ της από κοινού ανατροφής των παιδιών κι από τους δυο γονείς.


Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση που έγινε σε σταθμισμένο δείγμα 1.000 Ελλήνων ψηφοφόρων, γυναικών και ανδρών, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία Focus Bari, για λογαριασμό ΑΜΚΕ «Ενεργοί μπαμπάδες, για τα δικαιώματα του παιδιού», το 89% των πολιτών τάσσεται υπερ της από κοινού ανατροφής των παιδιών και από τους δύο γονείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν παρατηρήθηκαν διαφορές στο θέμα αυτό ανάμεσα στα δυο φύλα, με τους πολίτες να δηλώνουν πως θα λάβουν υπόψη τους τη στάση των κομμάτων και των πολιτικών σχετικά με τη Συνεπιμέλεια, στις επόμενες εκλογές.

Η ΑΜΚΕ «Ενεργοί μπαμπάδες, για τα δικαιώματα του παιδιού», συνεχίζοντας τις προσπάθειες για αποτύπωση της κοινής γνώμης αναφορικά με το σημαντικό αυτό ζήτημα που αφορά στην ψυχική υγεία των παιδιών αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία και τη μορφή που αυτή θα έχει τις επόμενες δεκαετίες, πραγματοποιεί ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών όσων υποστηρίζουν το αίτημα για ενιαία και αδιάσπαστη γονική μέριμνα-συνεπιμέλεια με ίσο χρόνο και με τους δύο γονείς κατά νομικό τεκμήριο και ανεξάρτητα από τη νομική σχέση μεταξύ των γονέων.

Η υπογραφή του αιτήματος γίνεται εύκολα και απλά στον εξής σύνδεσμο: https://www.energoimpampades.gr/syllogi-ypografon/

Πηγή: Newsbomb.gr