Ανακάλυψε στο Πλαίσιο τα fashion κομμάτια για την συλλογή σου και όχι μόνο!

Ανακάλυψε στο Πλαίσιο τα fashion κομμάτια για την συλλογή σου και όχι μόνο!

Μπορείς να εμπλουτίσεις το στιλ σου με διάφορους τρόπους – από μικρά αξεσουάρ έως αναγκαία για την καθημερινότητά σου πράγματα. Χρωματιστά και μοναδικά μοτίβα που δίνουν άλλο αέρα σε, κατά τα άλλα, απλά στην όψη αντικείμενα, που δείχνουν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου προς τον έξω κόσμο ή απλώς κάνουν εσένα να νιώθεις καλύτερα. Μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία, αρκεί να νιώθεις πως σου ταιριάζουν.

Από κάλτσες με ξεχωριστό ύφος μέχρι τα πιο cool μπρελόκ που δε φανταζόσουν πως υπάρχουν, κι από πανέμορφα ακουστικά μέχρι καρφίτσες που θα δώσουν άλλο αέρα στα ρούχα και τα αξεσουάρ σου, τα πάντα βρίσκονται εδώ.

Οι ολόδικές σου, ξεχωριστές πιζάμες!

Η… τέχνη της πιζάμας είναι κάτι μοναδικό για τον καθένα. Άλλοι προτιμούν ένα απλό t-shirt με μια φόρμα, κι άλλοι κάτι φαντεζί που θα τους ανεβάζει το ηθικό. Έντονα χρώματα και σχέδια είναι μια κλασική επιλογή σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως όχι η μοναδική και σίγουρα όχι πάντοτε με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς.

plaisio2

Πολλά πράγματα μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις άνετα στο σπίτι, όπως μια χνουδωτή ρόμπα. Αρκετά ζεστή για τα κρύα βράδια όμως όχι εξωφρενικά για ένα καλοκαιρινό βράδυ με αεράκι. Το καλύτερο, όμως, δεν είναι ούτε η απαλή υφή τους, ούτε το πόσο μαλακές είναι στο άγγιγμα, αλλά τα σχέδια: διατίθενται σε σχέδια panda και μονόκερου! Φτιαγμένα από fleece, το ύφασμα ανασαίνει και παρέχει ζεστασιά – την ιδανική για χουχούλιασμα και ταινία ή διάβασμα στον καναπέ. Η κουκούλα έχει λεπτομέρειες όπως αυτιά και μάτια, κάτι που ισχύει και για τα χέρια, με τα μανίκια να καταλήγουν σε ειδικές τσέπες για να έχεις ελεύθερα τα χέρια χωρίς να κρυώνουν τα δάχτυλα.

Δεν είσαι τύπος που προτιμά μια ρόμπα για τις στιγμές που βρίσκεσαι στο σπίτι και χαλαρώνεις; Τότε οι αντίστοιχες κουβέρτες ίσως είναι αυτό που αναζητάς. Δεν πρόκειται για παραδοσιακές κουβέρτες, δηλαδή ένα ορθογώνιο ύφασμα, αλλά για κάτι απείρως πιο ξεχωριστό: διαθέτουν κουκούλα και ξεχωριστή θέση για τις παλάμες. Μπορείς άνετα να τις ρίχνεις επάνω σου όταν κάθεσαι στην πολυθρόνα ή τον καναπέ αλλά και γενικότερα ενόσω κυκλοφορείς στο σπίτι, γιατί είναι τόσο ελαφριά η κατασκευή τους, τόσο μαλακό και απαλό το ύφασμα, που δε θα νιώθεις πως το φοράς – όμως θα απολαμβάνεις τη ζεστασιά του. Μπορείς να τη φοράς άνετα πάνω από τα ρούχα σου κι έτσι τη βάζεις ή τη βγάζεις ανά πάσα στιγμή. Με πανέμορφα σχέδια κοάλα και μονόκερου, όμως, δύσκολα θα θελήσεις να τη βγάλεις.

plaisio3

Είτε προτιμήσεις μια ρόμπα είτε μια κουβέρτα, μπορείς να συνδυάσεις την επιλογή με ένα σετ από εξίσου χαριτωμένες, χνουδωτές παντόφλες με μοτίβο από αγαπημένα ζωάκια (μυθικά και μη): μονόκερο ή γάτα. Άνετες, κλειστές στο μπροστινό μέρος και ανοιχτές πίσω για να τις βάζεις και να τις βγάζεις με ευκολία αλλά τα δάχτυλα να μένουν πάντοτε ζεστά. Η επάνω πλευρά είναι φτιαγμένη από εξίσου μαλακό και απαλό υλικό, με ζωηρά χρώματα και ραμμένες λεπτομέρειες να συνθέτουν μια φανταστική εικόνα. Και για τις πιο κρύες νύχτες, οι κάλτσες της DOIY κλέβουν την παράσταση, με ορισμένα μοτίβα που… ανοίγουν την όρεξη (τηγανητές πατάτες ή πίτσα) κι άλλα πιο διακριτικά αλλά πάντοτε με ζωηρά χρώματα και μαλακά υλικά κατασκευής για άνεση.

Φτιάξε το απόλυτο… χουχουλιάρικο σετ για το σπίτι με μια χαρούμενη πινελιά!

Απίθανα αξεσουάρ για κάθε γούστο!

Υπάρχουν τόσα και τόσα αξεσουάρ που μπορείς να φορέσεις κάθε μέρα, για να δείξεις ένα κομμάτι της προσωπικότητάς σου και να αφήσεις ελεύθερη τη δημιουργικότητά σου όταν τα συνδυάζεις. Για παράδειγμα, τα pin ons είναι μια τάση που ολοένα και δυναμώνει, με τις καρφίτσες κάθε λογής να γίνονται ανάρπαστες και να χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους. Μπορείς να τις βάλεις στο καπέλο σου για να μεταμορφώσεις ακόμη κι ένα απλό, μονόχρωμο καπέλο σε κάτι φανταστικό ή μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις στην τσάντα που πάντα σε συνοδεύει όταν βγαίνεις από το σπίτι. Γιατί να μην τις βάλεις και στο μπουφάν ή γενικότερα τα ρούχα σου; Μπαίνουν και βγαίνουν τόσο εύκολα που μπορείς κάθε μέρα να τις αλλάζεις μέρος και να σε συνοδεύουν διαρκώς, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Με το καλοκαίρι να πλησιάζει, τα pin ons της Sentio είναι έτοιμα να συνοδεύσουν τον… εξοπλισμό παραλίας σου σε κάθε ταξίδι και να δώσουν νέα πνοή στο στιλ σου.

plaisio4

Παρόμοιο επίπεδα ομορφιάς προσφέρουν και τα ακουστικά της Sentio, που κυκλοφορούν σε χρωματιστά σχέδια με κάποιο χαριτωμένο μοτίβο στο μεγάλο μέρος του ακουστικό ή και πιο περίτεχνα σχέδια – με αυτάκια και το κέρας του μονόκερου να βρίσκονται επί του στηρίγματος για το κεφάλι. Έτσι θα μπορείς να ακούς τη μουσική σου οπουδήποτε, όχι απλά χωρίς να θυσιάζεις στο ελάχιστο το στιλ σου, αλλά προσθέτοντας και μια πολύ ξεχωριστή νότα στην καθημερινότητά σου. Διαθέτουν το τυπικό βύσμα ακουστικών κι έτσι μπορούν να συνδεθούν στη συντριπτική πλειοψηφία κινητών, tablet και υπολογιστών που κυκλοφορούν.

Εξίσου εντυπωσιακά είναι τα slap bands της εταιρείας, βραχιόλια φτιαγμένα για να λειτουργούν περίπου αλλά όχι ακριβώς σαν τα παραδοσιακά. Δεν έχουν κούμπωμα κι αντ’ αυτού δένουν γύρω από τον καρπό απλώς λυγίζοντάς τα – εξ ου και το όνομα, “slap”, που μαρτυρά πως αν τα «χτυπήσεις» στον καρπό αυτά θα τον αγκαλιάσουν. Τα σχέδιά τους δεν περνούν απαρατήρητα, με πολύχρωμες πούλιες ή ιριδίζοντα χρώματα να κάνουν τα χέρια σου να αστράφτουν όταν αντανακλούν το φως.

plaisio5

Αν πάλι προτιμάς κάτι όμορφο αλλά και λίγο πιο πρακτικό, τότε ένα ρολόι χειρός σε πληθώρα σχεδίων ίσως είναι η απάντηση. Με χαρούμενα και πολύχρωμα μοτίβα, από ουράνια τόξα έως παγωτά ή ζωάκια, είναι ο ιδανικός συνδυασμός στιλ και πρακτικότητας για την απλή καθημερινότητα. Υπάρχουν τόσο σχέδια για παιδιά όσο και για ενήλικες, με πιο φαντεζί συνδυασμούς ή μονόχρωμα, για να βρεις εκείνο που ταιριάζει ακριβώς στο στιλ σου.

plaisio6

Αντίστοιχα, κάτι άκρως πρακτικό πλέον και εξίσου όμορφο είναι ένα PopSocket, ένα είδος λαβής που ενσωματώνεται στην πλάτη του smartphone. Προσφέρει σταθερό κράτημα καθώς τοποθετείται ανάμεσα στα δάχτυλα κι έτσι δεν υπάρχει ποτέ κίνδυνος να γλιστρήσει και να πέσει, ενώ γίνεται ευκολότερο το σήκωμα της συσκευής από ένα τραπέζι χωρίς να συρθεί καθόλου στην επιφάνειά του – απλώς, πιάσε το από το PopSocket. Κυκλοφορούν σε αμέτρητα σχέδια, από μονόχρωμες επιλογές έως μοτίβο λεοπάρ, για να διαλέξεις το κατάλληλο.