Η επόμενη επιλογή στο φωτιστικό σας θα είναι σίγουρα αυτή!

Η επόμενη επιλογή στο φωτιστικό σας θα είναι σίγουρα αυτή!

Φωτίζουμε με κομψότητα τις γωνιές του σπιτιού μας!

Τα φωτιστικά αποτελούν τη νέα μανία όλων των design lovers και όχι αδίκως, αφού μπορούν να αλλάξουν την αισθητική του χώρου, να κάνουν ένα δωμάτιο να φωτιστεί διαφορετικά…αλλάζοντας ακόμα και την ατμόσφαιρα που αποπνέει.

Όποια διακοσμητική τάση κι αν έχετε ακολουθήσει στο σπίτι σας, αυτή η συλλογή φωτιστικών θα την απογειώσει! Σε μία ρουστίκ διακόσμηση θα προσθέσει μία κλασική νότα, σε έναν πιο industrial χώρο θα είναι το διαχρονικό twist που θα τον απογειώσει, ενώ σε ένα κλασικό σαλόνι θα διαμορφώσει την αγαπημένη σας γωνιά.

Μόνο ένα φωτιστικό αρκεί για να ανανεώσει τον χώρο μας και εμείς έχουμε εθιστεί στην λιτή κομψότητα της νέας συλλογής φωτιστικών Άνεμος. Κατασκευασμένη από υλικά που αντέχουν στον χρόνο – τόσο ποιοτικά όσο και διακοσμητικά! Ορείχαλκος, μάρμαρο Καβάλας, ξύλο, INOX και δέρμα συναντώνται για να δώσουν εκείνη την στιλιστική πινελιά που θα φωτίσει το σπίτι σας!

Υλικά που δεν φθείρονται από τον χρόνο σε γραμμές που δεν παλιώνουν…με την γνώριμη ποιότητα του brand Άνεμος! Επιλέξτε ένα κλασσικό επιτραπέζιο φωτιστικό μελέτης από επαργυρωμένο ορείχαλκο για το γραφείο σας και προσθέστε στο κομοδίνο σας ένα φωτιστικό από μάρμαρο και plexi glass για να συντροφεύει στις νυχτερινές σας αναγνώσεις. Με έναν αέρα βρετανικού στυλ, αυτά τα επιτραπέζια & επιδαπέδια φωτιστικά θα είναι το πιο vintage κομμάτι του σπιτιού σας!

Τα φανταζόμαστε ήδη να προσθέτουν τον απαιτούμενο χαμηλό φωτισμό σε καλοκαιρινές νύχτες στο μπαλκόνι, να συντροφεύουν στιγμές χαλάρωσης στο σαλόνι και βραδινές αναγνώσεις στο κρεβάτι μας! Τα φωτιστικά του Άνεμος έχουν καταφέρει να παντρέψουν το ξύλο με το plexi glass, το INOX με μάρμαρο Δράμας, την οξιά με τον ορείχαλκο και να φέρουν την καλαισθησία σε κάθε χώρο του σπιτιού μας. Σίγουρα θα φωτίζουν στιγμές της ζωής μας για πολλά-πολλά χρόνια! Ανακαλύψτε τα!